Contact opnemen

Opvallen met je bedrijf met video

“Wij willen sowieso geen standaardfilm die iedereen al heeft”, ik hoor het steeds vaker van bedrijven. En ik geef ze ook groot gelijk! In deze blog vertel ik je hoe je kunt opvallen en laat ik je voorbeelden zien van bedrijven die hierin slagen met hun bijzondere bedrijfsfilm. Neem een voorbeeld aan BVH Display en Bril In Mode!

Nick Ebbers Door Nick, Adviseur & trotse eigenaar
Leestijd: Leestijd 5 minuten

Tijd voor creativiteit

Een script wordt altijd door een team van video-specialisten samengesteld. Zij stoppen pas met sparren als er een origineel script staat. Tegenwoordig worden er geen bedrijfsfilms meer gemaakt, er worden films voor bedrijven gemaakt. Onlangs maakten we de bedrijfsfilm voor Bril-In-Mode. Zij wilden de meerdere vestigingen op een originele manier in beeld brengen. Beoordeel het zelf maar, valt deze film op? Wij denken van wel!

Scoor met humor

Er zijn genoeg corporate videos waarbij ‘humor’ wordt toegepast. Ik zet het bewust tussen haakjes, want je kan erg snel de plank misslaan met een zogenaamde komische film. Humor moet wel bij je  passen. Daarbij getuigt het ook van lef. Staat jouw bedrijf voor lef, durf en eigenzinnigheid? Dan is deze insteek misschien een idee. Opvallen doe je zeker! Voor BVH Display uit Lichtenvoorde maakten we een opvallende video. De film kreeg bij de presentatie op de Facebookpagina van BVH Display ontzettend veel lovende reacties. Deze betrokkenheid is wat je als bedrijf in 2017 zoekt!

Bedrijfsfilm nieuwe stijl

Video is op sociale media ‘normaal’ geworden. Scroll maar eens door je tijdlijn, de video’s vliegen je om de oren. Dat betekent dat je moet opvallen, kijkers moeten vanaf minuut één geboeid zijn. Alleen de werkzaamheden in beeld met een goede voice-over is niet meer genoeg. Het is tijd voor een nieuwe stijl bedrijfsfilm.