Contact opnemen

We bloggen. Gratis videokennis die we je zo meegeven

We praten graag over de nieuwste filmtechnieken en webdesigntrends, daar kunnen we niks aan doen. Gelukkig schrijven we het ook op. Gratis kennis, zodat jij op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op video- en internetgebied. Laat je inspireren!

Gebruik video voor het werven van personeel

Door Nick

Gebruik video voor het werven van personeel

De ideale collega, voor veel bedrijven lijkt het soms een speld in een hooiberg. Bij bedrijven zie ik nog vaak de gedachte: “wij zijn het bedrijf, de sollicitant moet ons overtuigen, daar hoeven wij niks voor te doen.” Maar zo werkt het tegenwoordig niet meer. Om goed personeel te werven moet je, óók als bedrijf, een visitekaartje afgeven. Hoe breng ik de sfeer, de functie en de collega’s over aan de sollicitant? Precies, een video!

Lees verder

Virtual reality opent deuren die altijd gesloten bleven

Door Nick

Virtual reality opent deuren die altijd gesloten bleven

Virtual reality (VR) verovert in sneltreinvaart de wereld. Deze vorm van technologie neemt de gebruiker mee naar een virtuele levensechte wereld. Doordat de zintuigen worden geprikkeld, vaak door middel van een VR-bril, wordt de illusie gewekt dat je werkelijk onderdeel bent van de omgeving. De virtuele wereld opent ook deuren voor bedrijven. In deze blog leg ik uit wat jouw kansen zijn.

Lees verder

Vertel jouw verhaal met storytelling

Door Jesse

Vertel jouw verhaal met storytelling

Het verhaal vertellen. Het is van alle tijden! Ooit, in donkere tijden vertelden we elkaar verhalen bij het kampvuur. Meer was er toch niet te doen en zo hoorde je nog eens wat. Met de mensen trokken ook de verhalen door het land. De beste en mooiste verhalen werden doorverteld. Een verhaal dat als een lopend vuurtje de wereld doortrekt, je bekendheid vergroot en je imago versterkt. Als bedrijf of als merk zou je er vandaag de dag een moord voor doen. Bij wijze van spreken dan…

Lees verder