Contact opnemen

Persoonlijke beelden zijn een must voor je website

Ken je het begrip ‘stockfotografie’? Als het je niet bekend in de oren klinkt, houd dit dan zo. Dit zijn namelijk foto’s die je kunt kopen uit een grote database. Allesbehalve persoonlijk, want iedereen kan deze foto’s kopen. Kwaliteit van je website wordt bepaald door gebruik van beeld. Beeld gemaakt van jouw werknemers en jouw werkomgeving, zodat jouw bedrijf naar voren komt in je website. Dat is wat je nodig hebt.

Door Jesse, Product ontwerper
Leestijd: Leestijd 3 min.

Gesink BV laat zien hoe het moet

Onlangs lanceerde wij de nieuwe website van Transportbedrijf Gesink BV uit Zelhem. Een schoolvoorbeeld van persoonlijke fotografie voor je website. De homepage opent fullscreen met een grote foto van Arno Gesink en zijn opvolger Stephan Keuter. Klik ik vervolgens op de pagina ‘Ik wil iets vervoeren’, dan verschijnen er per dienst foto’s van de werknemers van deze afdeling. Je weet als bezoeker meteen met wie je zaken doet. Die transparantie werkt, daar ben ik van overtuigd.

STYB geeft het bedrijf een gezicht

De website van STYB opent zelfs met een achtergrondvideo waarin de werknemers te zien zijn. De bezoeker kent met één bezoek aan de website de werknemers en de werkplek. Als je op de homepage naar beneden scrollt zie je op ieder deel van de pagina een foto van een werknemer. Hoe persoonlijk wil je het hebben? Natuurlijk zien we op de contactpagina ook het hele team. STYB heeft het begrepen; persoonlijke beelden zijn een must voor je website.

Heb jij een website die de werknemers van jouw bedrijf laat zien? Professionele fotografie en goede videobeelden zijn de volgende stap. Stockfoto’s kunnen in de prullenbak, de werknemers mogen in de spotlight.