Contact opnemen

Feest: Jesse Ticheler 10 jaar bij Ebbers Media

5 maart 2009: er komt een mailtje binnen van Jesse Ticheler. Een ijverige student op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats voor de duur van 20 weken. Die 20 weken werden 10 jaar, want op 28 mei 2019 is het 10 jaar geleden dat Jesse bij ons begon. Ebbers Media is sindsdien nooit meer hetzelfde geweest. 😉

Nick Ebbers Door Nick, Adviseur & trotse eigenaar
Leestijd: 2 minuten

Van stagiair via programmeur naar product ontwerper

Zoals het een echte alleskunner betaamt

Al 10 jaar is Jesse de stabiele factor van de Ebbers Media familie. Ebbers Media ís gewoon een beetje Jesse. Hij is de grondlegger van onze positionering, huisstijl, website en interne uitingen. Kritisch op zijn eigen werk en op dat van collega’s, maar ook altijd in voor een kopje (vrouwen)koffie en een goede woordgrap on the side.

Inmiddels is Jesse gevierd product ontwerper, maar hij begon bij ons als programmeur. Hij was onze tweede stagiair ooit en is tevens onze langstzittende collega. Misschien ken je Jesse al een beetje, misschien nog niet. In elk geval wordt het tijd dat ook jij wat meer te weten komt over deze vakman. Daarom verzamelden we 10 typische weetjes over ons teamlid die we graag met je delen.

Klaar voor? Komen ze:

10x dit is Jesse Ticheler

Of moeten we Jessie zeggen?
  1. ‘Alles goed?’ is wat je Jesse minstens 10 keer per dag hoort zeggen. Het is zijn openingszin om een gezellige conversatie te beginnen – of om gewoon maar iets te zeggen.
  2. De kassameisjes van de Albert Heijn in Lichtenvoorde kennen Jesse inmiddels bij naam. Sinds hij bij Ebbers Media werkt is hij namelijk, samen met de andere collega’s, elke pauze bij de supermarkt te vinden.
  3. Naast een fantastisch ontwerper is Jesse ook een steengoede luisteraar en vragensteller. De titel vertrouwenspersoon zou ‘m goed passen.
  4. Daarnaast heeft Jesse nog een ander talent: woordgrapjes maken. Hij zou er een onemanshow mee kunnen vullen.
  5. Jesse heeft een gruwelijke hekel aan de foto van zijn allereerste e-mailhandtekening bij Ebbers Media. Wij zijn de beroerdste niet, dus hier zie je ‘m:
  6. Het allereerste project waar Jesse aan werkte was een erotische webwinkel. Aan de urenregistratie van die dag zien we dat hij daar direct de hele ochtend aan heeft besteed.
  7. Jesse heeft vroeger gewerkt als kok in Winterswijk. Hij is dan ook een ster in de keuken.
  8. Het favoriete project van Jesse is het ontwerpen van de Mañana Mañana website. Snappen wij wel, met zo’n resultaat.
  9. Jesse is de grondlegger van onze huisstijl, positionering en website en laat regelmatig zijn kritische oog vallen op eigenlijk alles wat we doen. Zo houdt hij het team scherp.
  10. Met zijn talenten op gebied van strategie, UX design en conceptontwikkeling is Jesse steeds vaker ook bij projecten van onze filmafdeling betrokken. Zijn focus ligt de komende jaren dan ook steeds meer op creatieve en strategische concepten die onze klanten beter zichtbaar maken.

Jesse, bedankt!

Een collega zoals jij is goud waard

Zonder gekheid: iemand als Jesse al 10 jaar je collega mogen noemen is gewoon top. Successen behaal je immers nooit alleen, maar veel vaker in teamverband. Jesse heeft in al die jaren aanzienlijk bijgedragen aan het succes van Ebbers Media en is een onmisbare schakel in het team – zowel vanwege zijn talenten als zijn persoonlijkheid.

Gefeliciteerd met je jubileum en bedankt voor alles in de afgelopen jaren, Jesse. Op naar de volgende 10!