Contact opnemen

Is je website wel veilig? SSL nu echt doen!

Google is 2017 met een nieuwjaarscadeau begonnen. Althans, als je in het bezit bent van een SSL-certificaat. Gaan er geen belletjes rinkelen? Dan leg ik het even uit. Het zit namelijk zo, sinds 1 januari krijgt iedere website met https voor zijn URL het predikaat veilig in de adresbalk van Google Chrome. Kijk het eens voor jezelf na. Staat er geen veilig voor je URL? Lees dan echt verder!

Nick Ebbers Door Nick, Adviseur & trotse eigenaar
Leestijd: Leestijd 3 min.

Het is hoog tijd voor https

Als je je website niet omzet naar https, verlies je posities binnen Google. Je klanten zien geen groene aanduiding met veilig en zullen minder snel overgaan tot conversie. Daarnaast is het zo dat Google steeds strengere criteria gaat hanteren.

Hoe zet ik mijn website over naar https?

Voor een https-verbinding, het veilige broertje van http, heb je een SSL-certificaat nodig. Dit certificaat kunnen wij voor jou verzorgen. In overleg wordt besloten welk https-certificaat het best bij je bedrijf past. De tijd is gekomen om ook jouw website optimaal te beveiligen. Zonder SSL is je website simpelweg niet veilig meer.

Wij kunnen je helpen om ook met jouw website de veilige overstap te maken. Vraag ons naar de mogelijkheden en samen gaan we voor een website die vertrouwen uitstraalt, beter vindbaar is en veiliger is. Want meer bezoekers is meer transacties en klanten die terugkeren.