Contact opnemen

We bloggen. Gratis kennis die we je zo meegeven

We praten graag over de nieuwste filmtechnieken en webdesigntrends, daar kunnen we niks aan doen. Gelukkig schrijven we het ook op, zodat jij er ook iets aan hebt. Gratis kennis, zodat jij op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op video- en internetgebied. Laat je inspireren!

Persoonlijke beelden zijn een must voor je website

Door Jesse Ticheler

Persoonlijke beelden zijn een must voor je website

Ken je het begrip ‘stockfotografie’? Als het je niet bekend in de oren klinkt, houd dit dan zo. Dit zijn namelijk foto’s die je kunt kopen uit een grote database. Allesbehalve persoonlijk, want iedereen kan deze foto’s kopen. Kwaliteit van je website wordt bepaald door gebruik van beeld. Beeld gemaakt van jouw werknemers en jouw werkomgeving, zodat jouw bedrijf naar voren komt in je website. Dat is wat je nodig hebt.

Lees verder

Is je website wel veilig? SSL nu echt doen!

Door Nick Ebbers

Is je website wel veilig? SSL nu echt doen!

Google is 2017 met een nieuwjaarscadeau begonnen. Althans, als je in het bezit bent van een SSL-certificaat. Gaan er geen belletjes rinkelen? Dan leg ik het even uit. Het zit namelijk zo, sinds 1 januari krijgt iedere website met https voor zijn URL het predikaat veilig in de adresbalk van Google Chrome. Kijk het eens voor jezelf na. Staat er geen veilig voor je URL? Lees dan echt verder!

Lees verder

Minder, minder, minder content voor je website

Door Nick Ebbers

Minder, minder, minder content voor je website

Je kent de lijstjes wel: ‘10 tips voor contentmarketing‘. Want inmiddels is het wel duidelijk dat content op je website van levensbelang is. Niet alleen voor de vindbaarheid in Google, maar ook zeker voor de relatie met de klant. Goede contentmarketing brengt jou dichter bij de klant. Maar sla hier niet in door. Het kan best wat minder… zorg ervoor dat je content raakt.

Lees verder