Contact opnemen

De vacaturevideo zoekt en vindt jouw personeel

Wil jij je vacatures ook snel invullen?

De vacaturevideo is hét ding in 2018. Naast de ‘normale’ bedrijfsvideo’s vragen steeds meer bedrijven naar een video om hun vacatures op te laten vallen. De economie draait als nooit tevoren, bedrijven groeien en dan zijn er werknemers nodig. Heb jij ook goede mensen nodig? Wij helpen je met een vacaturevideo!

Nick Ebbers Door Nick, Adviseur & trotse eigenaar
Leestijd: 4 minuten

Waarom een vacaturevideo?

Een vacaturetekst is toch voldoende...

Een (standaard) vacaturetekst laat weinig van je bedrijf zien, de lezer proeft geen sfeer, er komt geen personeel aan het woord en boeiend kun je de lange teksten ook niet noemen. Omdat werkzoekenden meer keus hebben, worden zij ook kritischer. Zij willen bij een bedrijf werken dat bij hen past. Genoeg geschreven, je wil natuurlijk goede voorbeelden zien van vacaturevideo’s.. komen ze!

Een grenzeloze vacaturefilm voor Ten Brinke Group

Één film met Nederlanders én Duitsers

Op de werkvloer van Ten Brinke Group is er geen afdeling voor Nederlanders en een afdeling voor Duitsers. Dus waarom zouden we dan twee films maken? Een vacaturevideo moet een realistisch beeld van je bedrijf schetsen. Bij Ten Brinke Group hebben we dit gedaan door zowel Duitse als Nederlandse werknemers te interviewen. Allemaal met een ander verhaal, maar met hetzelfde ‘Ten-Brinke-gevoel’. Bekijk de vacaturefilm hieronder.

Clementine, Filipa, Yannic en Joost zijn SABA. Jij ook binnenkort?

Het personeel laat het bedrijf zien

Wie kan je bedrijf nu beter verkopen dan je werknemers? Het antwoord wordt in de film van SABA gegeven: niemand. Clementine, Filipa, Yannic en Joost laten allen een onderdeel zien van SABA. Omdat je werknemers geen acteurs zijn, starten we niet meteen met draaien. We repeteren goed, voordat de camera aanstaat. Wat vind je van deze vacaturevideo?

Winnaars zoeken winnaars met deze vacaturefilm

Deze supermarktketen heeft een sfeervolle vacaturevideo

Voor hun personeel en toekomstig personeel wilde deze supermarktketen een personeelsfilm die de bedrijfsmentaliteit overbrengt. ‘Medewerker word je niet, dat ben je’ is de belangrijkste boodschap van de personeelsfilm. Deze vacaturevideo laat niet het personeel aan het woord, maar brengt sfeer over. Waar kies jij voor?