Contact opnemen

We bloggen. Gratis kennis die we je zo meegeven

We praten graag over de nieuwste filmtechnieken en webdesigntrends, daar kunnen we niks aan doen. Gelukkig schrijven we het ook op. Gratis kennis, zodat jij op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op video- en internetgebied. Laat je inspireren!

Persoonlijke beelden zijn een must voor je website

Door Jesse

Persoonlijke beelden zijn een must voor je website

Ken je het begrip ‘stockfotografie’? Als het je niet bekend in de oren klinkt, houd dit dan zo. Dit zijn namelijk foto’s die je kunt kopen uit een grote database. Allesbehalve persoonlijk, want iedereen kan deze foto’s kopen. Kwaliteit van je website wordt bepaald door gebruik van beeld. Beeld gemaakt van jouw werknemers en jouw werkomgeving, zodat jouw bedrijf naar voren komt in je website. Dat is wat je nodig hebt.

Lees verder

Gebruik video voor het werven van personeel

Door Nick

Gebruik video voor het werven van personeel

De ideale collega, voor veel bedrijven lijkt het soms een speld in een hooiberg. Bij bedrijven zie ik nog vaak de gedachte: “wij zijn het bedrijf, de sollicitant moet ons overtuigen, daar hoeven wij niks voor te doen.” Maar zo werkt het tegenwoordig niet meer. Om goed personeel te werven moet je, óók als bedrijf, een visitekaartje afgeven. Hoe breng ik de sfeer, de functie en de collega’s over aan de sollicitant? Precies, een video!

Lees verder