Contact opnemen

Vacature User Experience Designer

Wie zoeken we?

Om onze designafdeling te versterken zijn wij op zoek naar een UX-designer (man/vrouw) die verantwoordelijk is voor het inventariseren van de eisen van de klant en deze weet te vertalen naar de wensen van de eindgebruiker. Het ene moment zit je aan je bureau, het andere aan tafel bij de klant. Van ingewikkelde uitdagingen krijg jij het warm, want die vragen om jouw kritische blik en jouw vermogen om met de beste oplossingen te komen.

40 uur MBO+ & HBO
Scroll verder
Werken aan projecten zoals Mañana Mañana? Bekijk al ons werk

Wat ga je doen?

Jij knoopt alle losse eindjes aan elkaar

Als UX-designer ben je de spin in het web van onze klanten, onze programmeurs en de eindgebruikers van onze producten. Je inventariseert de opdracht, maakt een functioneel ontwerp en een gelikt design. Een design dat je zelf presenteert én kan onderbouwen. Daarnaast adviseer je de klant op het gebied van content en conversie. Voor de oplevering van de website controleer jij of het eindproduct (de website, webshop of applicatie) functioneert zoals deze ontworpen is. En door! Want een website is na livegang niet klaar: door in gesprek te gaan met de klant, klanten van de klant en aan de hand van data weet jij de website nóg beter te maken dan dat hij al was.

'Ondernemen' binnen een onderneming

Jij hebt de regie over je werk

We werken in een compact gestroomlijnd team, zonder een leger aan projectmanagers die jouw planning bepalen. De planning bepaal jij – in overleg met de klant en jouw collega’s uiteraard. Ook breng je het aantal uren van projecten in kaart en onderzoek en implementeer je nieuwe technieken. Kortom: je krijgt vanaf het begin van een ontwikkeltraject de verantwoordelijkheid voor de inhoud van het project en mag dit naar eigen inzicht invullen.

Waar kom je terecht?

We zijn gevestigd in het centrum van Lichtenvoorde

Wij zijn een warm en hecht team dat bestaat uit developers, projectleiders, grafisch ontwerpers, online marketeers, editors en cameramannen. We hechten veel waarde aan vrijheid, verantwoordelijkheid en creativiteit en houden ervan om onderling te sparren voor de beste resultaten. We drinken graag een bak koffie, sturen GIFjes via Slack en lunchen iedere middag samen.

Wat vragen wij van jou?

Voor ingewikkelde kwesties draai jij je hand niet om
 • Probleemoplossend vermogen en MBO+/HBO denkniveau;
 • Je bent sociaal vaardig en kunt luisteren, doorvragen en draait niet om de problemen heen. Je benoemt ze en vertaalt ze vervolgens naar een concrete oplossing;
 • Je ontwerpt websites, applicaties en webshops op niveau die onze developers kunnen ontwikkelen;
 • Je weet wat we bedoelen met usability design en A/B testing;
 • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je kunt werken met design tools zoals Adobe XD;
 • Pré: je hebt affiniteit met programmeren waardoor je begrijpt welke taal onze programmeurs spreken.

Wat hebben wij te bieden?

De teamuitjes zijn altijd lachen
 • Een goed salaris;
 • Een fijne werkplek met lekkere koffie en zit-sta-bureaus;
 • 8% vakantiegeld;
 • Teamuitjes, vrijdagmiddagborrels;
 • Flexibele werktijden;
 • Voldoende vakantiedagen.

Solliciteer direct

En blaas ons omver!

Is jouw interesse gewekt en ben je benieuwd naar wat jij voor ons en wij voor jou kunnen betekenen? Stuur je motivatie, CV en portfolio naar nick@ebbersmedia.nl en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan een bak koffie.

Maak alvast kennis met ons team

* we heten niet allemaal Ebbers van achteren