Contact opnemen

Vacature Interaction Designer

Weet jij de kink in de kabel op te sporen, te benoemen én op te lossen met een functioneel ontwerp?

Een goed begin is het halve werk, zeker als het om het ontwikkelen van websites, webshops en applicaties gaat. Dagelijks is onze designafdeling bezig met het ontwerpen van online oplossingen voor onze klanten, zodat onze developers daarna volgens een gestructureerd plan kunnen programmeren. Om onze designafdeling te versterken zijn wij op zoek naar een interaction designer die verantwoordelijk is voor het inventariseren en vertalen van de wensen van klant en gebruiker naar een functioneel, technisch en visueel ontwerp. Je duikt in processen die om verbetering vragen, weet tot de kern te komen en gooit vervolgens betere oplossingen op tafel.

40 uur MBO+ & HBO
Scroll verder

Wat doe je als interaction designer bij Ebbers Media?

Jij knoopt alle losse eindjes aan elkaar

Als interaction designer ben je de spin in het web van onze klanten, onze programmeurs en de eindgebruikers van onze producten. Je inventariseert en vertaalt de wensen van onze klanten naar een functioneel en visueel ontwerp en controleert of het eindproduct (de website, webshop of applicatie) functioneert zoals deze ontworpen is. Ook breng je het aantal uren van projecten in kaart en onderzoek en implementeer je nieuwe technieken. Kortom: je krijgt vanaf het begin van een ontwikkeltraject de verantwoordelijkheid voor het technisch ontwerpen en juist functioneren van de online oplossingen voor onze klanten. Van ingewikkelde uitdagingen krijg jij het warm, want die vragen om jouw kritische blik en jouw vermogen om met de beste oplossingen te komen.

Neem ook een kijkje bij ons werk

Wat moet je in huis hebben als interaction designer?

Je hoeft geen 'Ebbers' te heten om deel uit te maken van onze familie

Naast een probleemoplossend vermogen en MBO+/HBO denkniveau, vragen we het volgende van jou:

  • Je kunt luisteren en doorvragen en draait niet om de problemen heen. Je benoemt ze en vertaalt ze vervolgens naar een technisch ontwerp;
  • Je ontwerpt websites, applicaties en webshops op niveau die onze developers zonder vragen te stellen kunnen ontwikkelen;
  • Je weet wat we bedoelen met usability design en A/B testing;
  • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Pré: je hebt affiniteit met programmeren waardoor je begrijpt welke taal onze programmeurs spreken.

Zo, genoeg over jou. Natuurlijk vertellen we ook graag nog even iets over onszelf:

Wij zijn een warm en hecht team dat bestaat uit developers, projectleiders, grafisch ontwerpers, online marketeers, editors en cameramannen. We hechten veel waarde aan vrijheid, verantwoordelijkheid en creativiteit en houden ervan om onderling te sparren voor de beste resultaten. Uiteraard kun je rekenen op een goed salaris, 8% vakantiegeld, teamuitjes, vrijdagmiddagborrels, flexibele werktijden en voldoende vakantiedagen, zodat je je bureaustoel ook eens in kan ruilen voor een ligstoel. Oh ja: de technische en creatieve mogelijkheden in de functie van interaction designer zijn vrijwel onbegrensd, dus deel je hersenspinsels vooral met ons!

Dit verwachten wij van jou...

Tik aan wat van toepassing is
Solliciteer

Maak kennis met ons creatieve team

Wie weet proosten wij binnenkort samen op een fantastische samenwerking!
videoproductie bedrijf - webbouwer