Contact opnemen

Vacature Grafisch vormgever / animator

Zet zaken in beweging: van schets tot animatievideo

Animatievideo’s zijn schetsen die tot leven komen. Wij zoeken een illustrator/animator die dit gehele productieproces kan doorlopen. Van de ontwikkeling van het script tot aan het afmonteren van de video, jij kan het. Je wordt hierbij ondersteund door onze vakkundige collega’s. Zij zullen samen met jou het creatieve proces starten. Het is vervolgens aan jou om van het script een overtuigende animatievideo te maken.

Scroll verder

Hoe ziet een werkdag eruit?

Eerst maar eens beginnen met koffie...

Ben je op kantoor, dan begin je met een gezamenlijk bakkie koffie. Daarna gaan we aan de slag. Je werkdag is elke dag anders, want elke opdracht is anders. Je werkt vooral in ons kantoor in Lichtenvoorde waar je bedrijfsvideo’s animeert. Daarnaast behoort het meedenken in creatieve concepten tot je takenpakket.

Neem ook een kijkje bij ons werk

Wat kun je van ons verwachten?

De teamuitjes zijn altijd lachen

Je communiceert altijd intensief met je collega’s, voordat we een bedrijfsfilm of video-instructie gaan animeren. Net zoals onze vaste mensen heb je zo nu en dan klantcontact. Kortom; je hebt verantwoordelijkheid. Wij zien het maken van een animatievideo als een samenspel. Het is altijd een teamprestatie. Zo kunnen we het beste resultaat neerzetten. Animatiefilms waaraan jij hebt gewerkt, zie je terug in de praktijk.

  • Marktconforme vergoeding;
  • Gezellige collega’s met Achterhoekse mentaliteit;
  • Je hebt verantwoordelijkheid over eigen projecten;
  • Gezellige borrels & teamuitjes;

Dit verwachten wij van jou...

Tik aan wat van toepassing is
Solliciteer

Kom bij de ebbers familie!

* Je mag gewoon je eigen achternaam houden
videoproductie bedrijf - webbouwer