Contact opnemen

Vacature Front-end developer / PHP programmeur

Ben jij die developer met een aantal jaren ervaring?

We maken hoogstaande websites en applicaties op maat. Daarvoor gebruiken we WordPress aangevuld met ons framework Fuze. Die basis zorgt dat we nog sneller kunnen programmeren. Hoe je dat exact invult is aan jou, je bent zelf verantwoordelijk voor je projecten. Altijd in nauwe samenwerking met de grafische ontwerpers en je collega-programmeurs. Alleen het beste resultaat, voor minder komen wij ons bed niet uit.

40 uur MBO & HBO
Scroll verder

Hoe ziet een werkdag eruit?

Eerst maar eens beginnen met koffie...

Na een bakkie koffie gaan we aan de slag. Als developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, aanpassen en onderhouden van websites van onze klanten. Je hebt regelmatig contact met deze klanten. Je krijgt daarbij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Neem ook een kijkje bij ons werk

Wat kun je van ons verwachten?

De teamuitjes zijn altijd lachen

Wij bieden een uitdagende baan binnen een warm team, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Binnen ons team kun je jouw creatieve ideeën altijd kwijt. Denk je er anders over? Top! Sparren met je collega’s levert vaak een beter resultaat op. Uiteraard kun je rekenen op een goed salaris, 8% vakantiegeld, teamuitjes, donderdagmiddagborrels, flexibele werktijden en voldoende vakantiedagen, zodat je je bureaustoel ook eens in kan ruilen voor een ligstoel.

Dit verwachten wij van jou...

Tik aan wat van toepassing is
Solliciteer

Kom bij de ebbers familie!

* Je mag gewoon je eigen achternaam houden
videoproductie bedrijf - webbouwer