Contact opnemen

Vacature Front-end developer / PHP programmeur

Ben jij die developer met een aantal jaren ervaring?

Kom jij ook je bed niet uit voor minder dan het beste resultaat? Dan ben jij een goede match met ons team. Wij maken hoogstaande websites en applicaties op maat. Om maar meteen met een aantal termen te strooien: we gebruiken WordPress aangevuld met ons framework Fuze. Die basis zorgt dat we nog sneller kunnen programmeren. En om voor ieder project de code te beheren maken we gebruik van versiebeheersysteem Git. Nog steeds geïnteresseerd? Mooi! Dan ben jij misschien wel degene die straks, in samenwerking met de grafisch ontwerpers en je collega-programmeurs, aan mooie projecten gaat werken. Hoe je dat precies invult, dat bepaal jij zelf.

40 uur MBO & HBO
Scroll verder

De functie in een notendop

Hoe jouw dagen eruit zien bepaal je voor een groot deel zelf

Als developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, aanpassen en onderhouden van websites van onze klanten, met wie je regelmatig contact hebt. Je krijgt daarbij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We werken o.a. met JavaScript, HTML, CSS en PHP.

Los van deze omschrijving vinden we het vooral belangrijk dat jij kunt doen waar jij écht goed in bent: programmeren. En dat je daarin wilt groeien tot de beste versie van jezelf. Dat geeft namelijk energie – en energie is aanstekelijk. Zo houden we elkaar scherp binnen het team en maken we er met zijn allen iets moois van.

Neem ook een kijkje bij ons werk

Wat kun je van ons verwachten?

De teamuitjes zijn altijd lachen

Wij bieden een uitdagende baan binnen een warm team, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Binnen ons team kun je jouw creatieve ideeën altijd kwijt. Denk je er anders over? Top! Sparren met je collega’s levert vaak een beter resultaat op. Uiteraard kun je rekenen op een goed salaris, 8% vakantiegeld, teamuitjes, regelmatige borrels, flexibele werktijden en voldoende vakantiedagen, zodat je je bureaustoel ook eens in kan ruilen voor een ligstoel.

Dit verwachten wij van jou...

Tik aan wat van toepassing is
Solliciteer

Kom bij de Ebbers familie!

* Je mag gewoon je eigen achternaam houden
videoproductie bedrijf - webbouwer