Contact opnemen

Vacature Financiële Office Manager

Wie zoeken we?

Ben jij cijfermatig sterk, beschik je over een analytisch denkvermogen en word je ook wel de clean desk policymaker genoemd? Dan zou jij zomaar onze nieuwe financiële office manager kunnen zijn. Deze functie is tweeledig: enerzijds ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie in algemene zin en ondersteun je het management in diverse zaken. Anderzijds ben je de structuurjunkie die de kantoorvoorraad verzorgt, uitjes plant en organiseert, de post ordent en de boel netjes houdt.

24 - 28 uur MBO+ & HBO
Scroll verder

Wat ga je doen?

Jij bent de man of vrouw van de agenda

Je bent verantwoordelijk voor het juist, tijdig en volledig verwerken van de werkzaamheden in de financiële administratie. Denk aan het verwerken en boeken van inkoop- en verkoopfacturen in ons digitaal systeem, het facturatieproces, het in de gaten houden van de urenregistratie, bankmutaties boeken, het crediteuren- en debiteurenbeheer. Je stelt ook standaard rapportages op en bent het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers als het om facturen en betalingen gaat. Kortom: de spin in het web van onze financiële werkzaamheden.

Maar dat is nog niet alles! Jij bent dé assistent van Ebbers Media. Met jou als financiële office manager is het printpapier nooit meer op en missen we geen enkele verjaardag. Je bent dus verantwoordelijk voor de inkoop en voorraad van kantoorbenodigdheden en zorgt ervoor dat het kantoor netjes blijft. Ook organiseer je de uitjes met collega’s en verzorg je presentjes voor klanten en collega’s. Daarnaast ondersteun je het management met zaken als verzekeringen, contracten, planningen, ziek/beter-meldingen en het ordenen van de post.

Wat betekent dat concreet?

Zo ziet een dag eruit:

Met 20 collega’s en hele gave projecten is het bij ons iedere dag een broeinest van creatieve ideeën en ambitieuze plannen. Jij leidt dit in goede banen, houdt het overzicht, zorgt voor structuur en onderneemt actie op basis van geldende afspraken. De hele dag houd jij je ogen open – niet alleen dankzij onze goede koffie (die je zelf inkoopt), maar vooral om deadlines, betalingstermijnen en de agenda’s van collega’s te bewaken. Het management zal je ook vragen om in verzekeringskwesties te duiken, contracten op te stellen en te notuleren bij meetings. Tussendoor check je betalingen, beantwoord je factuurvragen en geef je de planten water.

Waar kom je terecht?

We zijn gevestigd in het centrum van Lichtenvoorde

Wij zijn een warm en hecht team dat bestaat uit developers, projectleiders, grafisch ontwerpers, online marketeers, editors en cameramannen. We hechten veel waarde aan vrijheid, verantwoordelijkheid en creativiteit en houden ervan om onderling te sparren voor de beste resultaten. We drinken graag een bak koffie, sturen GIFjes via Slack en lunchen iedere middag samen.

Wat vragen wij van jou?

Naast een vriendelijke schop onder onze kont wanneer we ons bureau moeten opruimen...
  • Je bent cijfermatig sterk;
  • Je beschikt over een goed analytisch denkvermogen;
  • Je beschikt over de nodige kennis en ervaring met Exact Online;
  • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring.

Wat hebben wij te bieden?

De teamuitjes zijn altijd lachen
  • Een goed salaris;
  • Een fijne werkplek met lekkere koffie en zit-sta-bureaus;
  • 8% vakantiegeld;
  • Teamuitjes, vrijdagmiddagborrels;
  • Flexibele werktijden;
  • Voldoende vakantiedagen.

Solliciteer direct

En maak ons nieuwsgierig!

Is jouw interesse gewekt en ben je benieuwd naar wat jij voor ons en wij voor jou kunnen betekenen? Stuur je motivatie en cv naar nick@ebbersmedia.nl en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan een bak koffie.

*De sluitingstermijn van deze vacature is 20 december 2019.

Maak alvast kennis met ons team

* we heten niet allemaal Ebbers van achteren