Contact opnemen

Vacature Customer Success Manager

Jij transformeert klanten tot liefhebbers

Liefhebbers maken van onze klanten én ervoor zorgen dat ze dat blijven; het is bij uitstek de belangrijkste taak van onze customer success manager. Hoe? Door voor ze klaar te staan als vertrouwd aanspreekpunt, hen te wijzen op (online) groeikansen en hen hierover goed en inhoudelijk te adviseren. Je draagt de titel Customer Success Manager immers niet voor niets: jij draagt direct bij aan het succes en de tevredenheid van onze klanten. Zie jezelf als het interne maatje; de betrokken schakel tussen Ebbers Media en onze liefhebbers.

32-40 uur MBO & HBO
Scroll verder

Een korte recap van wie we zoeken:

Niet verplicht, wel leuk: houd je van wielrennen?

Geduldig, behulpzaam, nieuwsgierig en leergierig; jij bent het allemaal. Om de gouden groeikansen voor onze klanten te kunnen spotten gebruik je jouw commerciële blik als kompas. Jij bent een ambitieuze en positief gestemde klantliefhebber die oprecht geïnteresseerd is in zijn/haar gesprekspartner. Door goed te luisteren naar onze klanten (‘maar hoe gaat het nou écht met je?’) signaleer jij vroegtijdig wat er speelt bij klanten en hoe wij als Ebbers Media daarop in kunnen spelen met onze diensten op het gebied van websites, webshops, online marketing en video.

Daarnaast heb jij de technische kennis in huis om onze klanten op weg te helpen met hun producten. Je verwerkt alle inkomende supportvragen. Snelle aanpassingen zoals contentvraagstukken verwerk je zelf; waar nodig zet je acties uit bij je collega’s van development of design. Zaken als het updaten van websites, SSL-certificaten verlengen, het beheren van het supportboard, klanten inlichten over de status van openstaande tickets en zorgen dat deze afgehandeld worden behoren ook tot je takenpakket.

Kortom: jij bent eindverantwoordelijk voor de supportdesk, zowel telefonisch als online. Jij snapt hoe wij onze klanten transformeren tot liefhebbers en draagt daar zelf actief aan bij. Dus zeg je liefhebberstevredenheid, dan zeg je <……> (vul hier je naam in).

Waarom zou je je aansluiten bij ons team?

Daar hebben we hele goede argumenten voor - vinden we zelf

1. Werken aan je werkgeluk

Werkgeluk en persoonlijke groei zijn binnen ons team belangrijke thema’s. Met maandelijkse werkgeluk-meetings, een bibliotheek met interessante (zelfhulp)boeken en gezamenlijke sport- en spelactiviteiten willen we ieder teamlid de kans geven om de beste versie van zichzelf te worden. Want dan kun je samen bergen verzetten…

2. Van betekenis zijn

De beste versie van jezelf worden is niet alleen essentieel voor jouw eigen (werk)geluk; het stelt je ook in staat om van betekenis te zijn voor de mensen om je heen. Wij vinden het belangrijk om onze talenten en ons netwerk in te zetten voor mensen die, net als wij, de beste intenties hebben. Daar krijgen we energie van. Sterker nog: we zien het als een ‘verplichting’ om ons geluk te delen met anderen – en daardoor van betekenis te zijn.

3. Professioneel, maar vooral leuk

We zijn professionals in ons vak, maar we vinden ook dat ‘professioneel’ en ‘informeel’ prima naast elkaar kunnen bestaan. We gebruiken dus geen jargon (onze developers spreken onderling wel in HTML en JavaScript; met de klant communiceren ze in gewoon Nederlands ;-)). We hebben geen dresscode en hangen we op maandag met een klant aan de telefoon, dan vinden we het leuk om te horen wat hij of zij in het weekend heeft uitgespookt. Kortom: we zijn net mensen, net als jij.

4. En natuurlijk toffe klanten

Werken voor bedrijven waar je zelf liefhebber van bent; dat is toch vet?

Dit verwachten wij van jou...

Tik aan wat van toepassing is
Solliciteer

Kom bij de Ebbers familie!

* Je mag gewoon je eigen achternaam houden
videoproductie bedrijf - webbouwer