Contact opnemen

Stage Webdesigner / grafisch vormgever

Wil jij de online wereld mooier maken?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Een goede vormgever denkt in beelden, wil nieuwe beelden creëren en focust op hoe mensen waarnemen. Is vormgeven jouw passie en streef je naar de perfecte balans tussen concept, vorm en interactie? Lijkt het je ook wel wat om te werken in een jong, gezellig team? Bij ebbersmedia ben je teamlid vanaf het eerste moment. Als team voeren we mooie opdrachten uit voor onze klanten. Voordat je het weet, werk je mee aan een creatief hoogstandje.

Fulltime MBO / HBO
Scroll en lees meer

Zo ziet een werkdag eruit

Eerst maar eens beginnen met koffie...

We beginnen elke dag met een bakkie koffie. Daarna gaan we aan de slag. Je werkdag is elke dag anders, want elke opdracht is anders. Dat maakt het werk van creatief vormgever erg afwisselend. Wij vinden het belangrijk dat je in staat bent om samen met de opdrachtgever en je collega’s tot de essentie van het probleem of vraag door te dringen. Dit vertaal je vervolgens naar een grafisch ontwerp.

Neem ook een kijkje bij ons werk

Wat je van ons kunt verwachten?

De teamuitjes zijn altijd lachen

Opgeleid worden tot een betere creatief vormgever/webdesigner. Je communiceert altijd intensief met de interactie-ontwerpers en programmeurs als je een website moet ontwerpen. Net zoals onze vaste mensen heb je zo nu en dan klantcontact. Kortom; je hebt verantwoordelijkheid. Wij zien het bouwen van een website of andere creatieve uitingen als een samenspel waarbij iedereen een belangrijke rol speelt. Zo kunnen we het beste resultaat neerzetten. Websites of andere middelen waaraan jij hebt gewerkt, zie je terug in de praktijk.

Nog wat voordelen?

  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Gezellige collega’s met Achterhoekse mentaliteit;
  • Je bent geen knecht maar een gewaardeerde collega;
  • Je hebt verantwoordelijkheid over eigen projecten;
  • Geweldige koffie en elke drie weken een gezellige borrel!

Lees hier hoe stagiairs hun stages bij ons ervaren

Zijn we een match?

Tik aan wat van toepassing is
Solliciteer

Kom bij de ebbers familie!

* Je mag gewoon je eigen achternaam houden
videoproductie bedrijf - webbouwer