Contact opnemen

Stage Front-end developer

Maak je graag gave interactieve websites? Dan zit je hier goed

Een goede front-ender wordt warm van het omzetten van een ontwerp naar een werkende website, inclusief de volledige interactie. Zie jij het als een uitdaging dát voor elkaar te krijgen en vind je het bovendien leuk om te werken in een gezellig, jong team? Dan is dit de plek voor je. Bij ons ben je teamlid vanaf het eerste moment. Als team voeren we mooie opdrachten uit voor onze klanten. Voordat je het weet, bouw je mee aan een pareltje.

Fulltime MBO / HBO
Scroll en lees meer

Je hangt je jas op en dan...

Eerst ff wakker worden met een bakkie koffie...

Na een bakkie koffie gaan we aan de slag. Programmeren en het onderhouden van websites horen tot je takenpakket. Je krijgt van ons de tijd om nieuwe internettechnieken te onderzoeken. Binnen het vakgebied van front-end developer zijn er namelijk enorm veel ontwikkelingen. Bijblijven is belangrijk. Door onderzoek overzie je waar de online wereld naartoe gaat.

Neem ook een kijkje bij ons werk

Wat je van ons kunt verwachten?

De teamuitjes zijn altijd lachen

We leiden je op tot een goede front-ender die weet waarom hij dingen doet en niet zomaar dingen doet omdat ze moeten. Je communiceert intensief met de interactie-ontwerpers en programmeurs van de website. Net zoals onze vaste mensen heb je zo nu en dan klantcontact. Kortom: je hebt verantwoordelijkheid. Websites waaraan jij hebt gewerkt, zie je terug in de praktijk.

Ook wel lekker:

  • Je krijgt stagevergoeding;
  • Je bent geen knecht maar een gewaardeerde collega;
  • Je zit niet stil & ziet je werk terug in de praktijk;
  • We hebben gezellige borrels & teamuitjes!

Lees hier hoe stagiairs hun stages bij ons ervaren

Zijn we een match?

Tik aan wat van toepassing is
Solliciteer

Kom bij de ebbers familie!

* Je mag gewoon je eigen achternaam houden
videoproductie bedrijf - webbouwer