Contact opnemen

Stage 'Data zichtbaar maken'

Wil jij resultaat inzichtelijk maken? Dan is deze stage wat je zoekt!

Business Intelligence is iets van alle tijden, maar tegenwoordig bepalen we de koers niet meer op de stand van de planeten en de snelheid van de wind. Data is wat we nodig hebben. Ons motto – online zichtbaar maken waar je offline goed in bent – willen wij hier intern ook graag in cijfers terugzien. Dus de vraag die tijdens deze stage centraal staat is: wat zijn ‘onze cijfers’ (denk aan het aantal projecten, klanttevredenheid, declarabiliteit etc.) en hoe kunnen we die inzichtelijk maken?

Ben jij degene die onze resultaten gaat omzetten in inzichtelijke cijfers en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een jong en creatief team? Dan bieden wij jou de kans om je ambitie waar te maken als volwaardig onderdeel van het team. Wie weet kijken we bij Ebbers Media dan binnenkort allemaal dagelijks naar jóuw dashboard.

Fulltime MBO / HBO
Scroll en lees meer

Zo ziet een werkdag eruit

Een stand-up is pas compleet met een kop koffie...

Tijdens de dagelijkse stand-up nemen we de hoofdlijnen van de projecten door en hoor jij direct voor wie welke informatie relevant is. Daarna gaan we aan de slag. Waarmee precies? Met cijfers zichtbaar maken, resultaten zichtbaar maken en dus intern zichtbaar maken hoe we het nu eigenlijk doen met z’n allen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van dashboards, maar we staan ook compleet open voor je eigen ideeën hierbij. Veel aspecten van de stage zijn dus heel vrij in te vullen; we vertrouwen graag op jouw leergierigheid en aanpakken-mentaliteit.

Samen met de projectmanager doorloop je de laatste parameters waarna je verder bouwt aan een gaaf dashboard, waarin iedereen kan zien hoe het ervoor staat met de projecten. Na de lunch ga je nog op bedrijfsbezoek om te zien wat onze klanten doen en hoe zij het project ervaren (hebben).

Neem ook een kijkje bij ons werk

Wat je van ons kunt verwachten

De teamuitjes zijn altijd lachen

Als sidekick van de projectmanager ontpop jij jezelf tot de informatiekoning van het bedrijf. Jij weet tot achter de komma nauwkeurig hoe de projecten ervoor staan. Waar liggen de kansen en waar moet gesleuteld worden? In ‘onze’ wereld zijn veranderingen aan de orde van de dag. Welke beslissingen dienen we te nemen? Jij bent de spil in deze informatievoorziening. Je krijgt dan ook de verantwoordelijkheid voor de informatievoorziening aan het management van de organisatie. De rapportages en dashboards worden ook na je stageperiode gebruikt om beslissingen op te nemen.

Ook wel lekker:

  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Gezellige collega’s met Achterhoekse mentaliteit;
  • Je bent geen knecht maar een gewaardeerde collega;
  • Je hebt verantwoordelijkheid over een eigen project;
  • Geweldige koffie en elke drie weken een gezellige borrel!

Lees hier hoe stagiairs hun stages bij ons ervaren

Zijn we een match?

Tik aan wat van toepassing is
Solliciteer

Kom bij de ebbers familie!

* Je mag gewoon je eigen achternaam houden
videoproductie bedrijf - webbouwer