Contact opnemen
Case - Websites

Wolterinck - Offline doelstellingen, wij helpen online

De uitdaging & de klant

Voor Wolterinck zijn twee woorden zeer belangrijk: betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit moest terugkomen in de nieuwe website. Het bedrijf is een speler op hoog niveau, dit moest de website ook uitstralen. Zijn we daar in geslaagd? Oordeel zelf.

Wolterinck specialiseert zich in boomverzorging en onkruidbeheersing. Met kennis van zaken bedienen zij gemeentes, overheid en semioverheid.

“Bij het eerste ontwerp waren we al enthousiast. We stralen uit wat we willen uitstralen: betrouwbaar op hoog niveau.”

Dit hebben we gedaan:

  • Strategie & concept
  • Technische ontwikkeling
  • Koppeling met boekingssysteem
  • Website-optimalisatie

Bekijk website

Strategie & concept

Wolterinck wil offline groeien, wij helpen online

“Wat we zeggen doen we, altijd!” Dat is de lijfspreuk van Wolterinck, maar dit geldt ook voor ons. Als Wolterinck wil groeien, dan gaan wij zorgen dat het lukt. Focussen op online en daardoor offline groter worden, dat is het doel.

Zo hebben we dat gedaan

Ontwerp & ontwikkeling

Focus op twee diensten, op de website & in Google Adwords

We schenken aandacht aan het belangrijkste. Bij Wolterinck zijn dit twee diensten: onkruidbestrijding en boomverzorging. Voor deze twee diensten komen bezoekers naar de website. Daarom focussen we hierop, overige informatie zorgt voor ruis. De bezoeker moet zo snel mogelijk naar zijn doel, wij leiden hen hier naartoe.

Online succes

Subwebsites voor je belangrijkste diensten

Als je wil scoren moet je daar aandacht aan besteden. Deze boodschap heeft Wolterinck begrepen. Voor hun innovatie methode Terra-fit is een aparte website gemaakt, waardoor deze methode nog meer overtuigt. Beter vindbaar, meer focus en meer overtuiging voor de bezoeker.
Nu nog de juiste bezoekersaantallen

Online succes

Doelen halen = conversie omhoog

Het lijkt zo simpel: doelen halen = conversie omhoog. Maar hoe halen we die doelen? Door relevante zoektermen (SEO) en aantrekkelijke advertenties (SEA) in te zetten, halen we relevante bezoekers naar de website. Zij zijn geïnteresseerd in de diensten, dus zij moeten tot actie overgaan. Onze marketeers zorgen dat de juiste doelgroep wordt bereikt.