Contact opnemen
Case - Websites

Waardetaxaties - Online de beste in de branche

De uitdaging & de klant

Waardetaxaties uit Gendringen is een klant die we sinds de start van het taxatiebedrijf al online bijstaan. De snelle groei van Waardetaxaties brengt online ook veranderingen met zich mee. Samen blijven we ontwikkelingen doorvoeren, zodat Waardetaxaties óók online de beste blijft in hun branche. De beste website is nooit af!

Waardetaxaties uit Gendringen is een taxateur van auto’s, oldtimers, youngtimers en custom cars. Het in 2013 opgerichte bedrijf van Ruud Jansen is in vier jaar gegroeid van twee naar veertien medewerkers. De vernieuwende aanpak van Ruud Jansen en de landelijke dekking worden gewaardeerd!

“Onze website is nooit af geweest. We blijven samenwerken aan een website die steeds verandert door onze groei.”

Dit hebben we gedaan:

  • Ontwerp & ontwikkeling
  • Extra beveiliging van de website
  • Fotografie
  • Headervideo: filmen en toevoegen
  • En nog zoveel meer…

Bekijk website

Strategie & concept

Je werknemers zijn je verkopers, dus laat hen zien op de website

Waardetaxaties bestaat uit 14 medewerkers. Daarom staan Ruud en zijn mannen prominent in beeld op de homepage. De bezoeker ziet vanaf seconde één met wie hij zaken doet. Dat voelt toch fijn?!

Altijd bereikbaar via WhatsApp

Ontwerp & ontwikkeling

Via een handige tool komen berichten binnen op WhatsApp

We appen wat af met z’n allen. WhatsApp is in Nederland het meest gebruikte communicatiekanaal voor de telefoon. Met dit in ons achterhoofd is het dus logisch dat Waardetaxaties ook bereikbaar is via WhatsApp. Met deze tool gaat de klant sneller over tot contact, want een appje is zo gestuurd.
De beste website is nooit af

Ontwerp & ontwikkeling

De beste website begint sterk, groeit en is nooit af

Waardetaxaties.nl is een schoolvoorbeeld van website-optimalisatie. Het ambitieuze bedrijf blijft met de website de concurrentie steeds een stapje voor. Door meetbare analyses doen we aanpassingen en zorgen we ervoor dat Waardetaxaties de beste blijft in de branche.