Contact opnemen
Case - Webwinkels

Pd Houtprodukten - 200% meer hout verkopen, zo doe je dat...

De klant & het doel

Voor Pd Houtprodukten was het duidelijk. Zij wilden een website die uitstraalt waar het bedrijf zo goed in is: kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. De website moest de etalage worden van het bedrijf. De bezoeker ziet wat Pd Houtprodukten verkoopt en hoeveel dit kost. Eenvoudig en doelgericht.

Pd Houtprodukten uit Aalten produceert en levert houten meubelpanelen. In hun fabriek in Oekraïne wordt onder Nederlandse leiding gewerkt aan de houten producten. Meubelmakers, keukenfabrikanten en interieurbouwers kunnen vervolgens terecht in de twee grote magazijnen in Aalten.

“De website levert on ook echt nieuwe klanten op. Voor ons is dit het meest belangrijk.”

Dit hebben we gedaan:

  • Strategie & concept
  • Ontwerp & ontwikkeling
  • Tekst & beeld
  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Uitgebreide Google Adwords campagne (SEA)

Bekijk website

Ontwerp & ontwikkeling

Eenvoudiger konden we het niet maken

Wat heb je nodig? Welke maat of soort? Het is allemaal geen probleem. Binnen 3 stappen heeft de bezoeker het juiste paneel gekozen en een offerte aangevraagd. Geef je bezoekers geen tijd om af te haken.


Laat nu die bezoekersstroom maar komen

Online succes

Eiken panelen, massief houten panelen, tafelbladen, waar wordt op gezocht?

Vooraf doen we altijd onderzoek waar het meeste verkeer op is en de minste concurrentie. We willen het meeste rendement halen voor de langste periode. We maken een overzicht van zoektermen en gaan hier de website op optimaliseren. Dat is voor de lange termijn en moet organisch groeien. Ook op korte termijn meer bezoekers? Dan doen we een SEA-campagne (advertentie) of een Google shopping campagne. Laat die bezoekers nu maar komen!

Een investering die zich uitbetaalt

Online succes

De investering betaalt zich weer uit

Als de website live gaat, meten onze marketeers het bezoekersgedrag. Ontvouwt het plan zich, zoals we het hadden bedacht. De website van Pd Houtprodukten laat vanaf dag één een groei zien. Met 12 % meer offerte-aanvragen en 80 % meer bezoekers op de website is dit project voor nu geslaagd. Voor nu, want als we veranderingen zien, anticiperen we hier weer op. We blijven optimaliseren!