Contact opnemen
Case - Webwinkels

Pd Houtprodukten - 200% meer hout verkopen, zo doe je dat...

De klant & het doel

Voor Pd Houtprodukten was het duidelijk. Er moest een website komen die uitstraalt waar het bedrijf zo goed in is: kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. De website als etalage van het bedrijf, zodat de bezoeker ziet wat Pd Houtprodukten verkoopt en hoeveel dit kost. Eenvoudig en doelgericht.

Pd Houtprodukten uit Aalten produceert en levert houten meubelpanelen. In hun fabriek in Oekraïne wordt onder Nederlandse leiding gewerkt aan de houten producten. Meubelmakers, keukenfabrikanten en interieurbouwers kunnen vervolgens terecht in de twee grote magazijnen in Aalten.

“De website levert ons ook echt nieuwe klanten op. Voor ons is dit het belangrijkst.”

Dit hebben we gedaan:

  • Strategie & concept
  • Ontwerp & ontwikkeling
  • Tekst & beeld
  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Uitgebreide Google Adwords campagne (SEA)

Bekijk website

Ontwerp & ontwikkeling

Eenvoudiger konden we het niet maken

Wat heeft je klant nodig? Welke maat of soort? Alles kan. Binnen 3 stappen heeft de bezoeker het juiste paneel gekozen en een offerte aangevraagd. Zo geef je bezoekers geen tijd om af te haken.


Laat nu die bezoekersstroom maar komen

Online succes

Eiken panelen, massief houten panelen, tafelbladen, waar wordt op gezocht?

Vooraf onderzoeken we altijd op welke trefwoorden het meeste verkeer en de minste concurrentie is. We willen immers het meeste rendement halen voor de langste periode. We maken een overzicht van zoektermen en optimaliseren de website op die zoektermen. Dit is lange-termijn-werk en moet voor organische groei zorgen. Ook op korte termijn meer bezoekers? Dan doen we een SEA-campagne (advertentie) of een Google shopping campagne. Laat die bezoekers nu maar komen!

Een investering die zich uitbetaalt

Online succes

De investering betaalt zich weer uit

Als de website live gaat meten onze online marketeers het bezoekersgedrag. Ontvouwt het plan zich zoals we in gedachten hadden? De website van Pd Houtprodukten laat vanaf dag één een groei zien. Met 12% meer offerte-aanvragen en 80% meer bezoekers op de website is dit project voor nu geslaagd. Voor nu: want als we veranderingen zien, anticiperen we hier weer op. We blijven optimaliseren!