Contact opnemen
Case - Websites

I-Real - Abstracte processen begrijpelijk uitleggen

De klant & de uitdaging

I-Real uit Terborg zorgt voor efficiënter beheer van objecten, installaties, apparaten, gebouwen en andere infrastructuur. Voor dat beheer ontwikkelen ze slimme software en besturingsprogramma’s.

Onze klant I-Real had al een website, maar ze vonden dat die niet meer voldeed. De website moet beter aansluiten op hun marketingstrategie, hun imago van jong en innoverend bedrijf en geschikt zijn voor alle schermen. Doel bepaald, aan de slag!

“Onze website geeft onze abstracte processen helder weer. Zelfs een leek snapt nog wat we doen!”

Dit hebben we gedaan:

  • Ontwerp & ontwikkeling
  • Koppeling met boekingssysteem & agenda
  • Optimalisatie van de prijzenpagina
  • Website optimalisatie

Bekijk website

Strategie & concept

Wat doet I-REAL precies? We hebben al die technische taal vertaald naar een begrijpelijk verhaal

I-Real staat voor Interactive Reality. Oké, maar wat is dat dan? Door de combinatie van tekst en animatie ontstaat er een begrijpelijk verhaal, dat zelfs voor een leek nog begrijpelijk is. Duidelijkheid boven alles.

Een visueel verhaal snapt iedereen

 

Ontwerp & ontwikkeling

I-REAL in één visueel verhaal

We hebben ingezet op eenvoud. Want de weblezers van I-Real willen snel tot de kern van de zaak doordringen. Daarom kozen we voor korte teksten, eenvoudige iconen en glasheldere navigatie. Hoe minder overbodige informatie je geeft, hoe sneller een bezoeker de juiste informatie vindt.

We hebben de belangrijkste pagina geoptimaliseerd

 

 

 

 

Online succes

We blijven de site vereenvoudigen vanuit data. Als eerste de belangrijkste pagina: Waterbeheer

Door metingen in Google Analytics bleek de pagina Waterbeheer de best bezochte pagina. De bedoeling van deze pagina was om de bezoeker verder de website in te trekken, maar dit gebeurde niet. De pagina leverde minder conversie dan verwacht.  We hebben daarom duidelijke conversieknoppen bovenaan toegevoegd, zodat de bezoeker sneller tot actie overgaat.