Contact opnemen
Case - Websites

Enning Makelaars - Geen omkijken meer naar je website

De klant & het doel

Enning Makelaars uit Winterswijk is een makelaarskantoor met hart voor de regio. Met ruim 50 jaar ervaring is het makelaarskantoor een begrip in Winterswijk en omstreken.

De opdracht voor ons was helder. Enning wilde een persoonlijke website die efficiënt werkt. Huizenkopers komen niet meer langs op kantoor, zij willen het aanbod op je website zien. Door een softwarekoppeling worden de huizen automatisch online gezet. De website doet zijn werk en de werknemers hebben tijd voor andere zaken. Super handig!

“We zien inmiddels dat het ook echt werkt! De website kost ons geen tijd en levert ons veel op. Precies zoals we het wilden.”

Dit hebben we gedaan:

  • Ontwerp & ontwikkeling
  • Koppeling met RealWorks softwarepakket
  • Emailmarketing
Strategie & concept

We hebben de huizenjacht persoonlijk gemaakt

Kijk ze glunderen. Deze trotse werknemers hebben allemaal een plek op hun website. Betrouwbaarder, krachtiger en sfeervol. Persoonlijke fotografie werkt!

Geen omkijken naar je website

Ontwerp & ontwikkeling

Enning zag er tegenop om de website bij te houden. Met onze koppeling hoeft dat niet meer

Woningen die van je makelaarssoftware direct naar je website verhuizen, dat is toch ideaal? Dat vond Enning ook. Door deze koppeling vult de website van Enning zich snel met koop- en huurhuizen. Geen zorgen om de website, die redt zich zelf!

Ook zorgeloos voor de klant

Ontwerp & ontwikkeling

Waarom eeuwig blijven zoeken? Wij sturen je een berichtje, zodra je droomhuis te koop staat

De website is natuurlijk in de eerste plaats gemaakt voor de gebruiker. Met de huizenmelder krijgt hij bericht als er interessante huizen online komen. Met zulke tools hoeft de gebruiker nóg minder moeite te doen om geschikte huizen te vinden. De stap van interesse naar koop is zo klein mogelijk gemaakt.

Geen omkijken meer naar je website?