Contact opnemen
Case - Websites

City Clinics - In 5 jaar de grootste botox & fillers kliniek

De klant & het doel

We hadden één missie: de beste site bouwen. De missie voor City Clinics is de grootste van Nederland worden met hun website als primair verkoopkanaal. Na 5 jaar lijkt dit te gaan lukken.

City Clinics is een specialist in botox en fillers met vestigingen in onder andere Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Groningen en Amsterdam. Ze leveren gegarandeerde kwaliteit en 100% veiligheid tegen betaalbare prijzen. Experts in het wegnemen van rimpels en oneffenheden.

“Met onze nieuwe website hebben we online stappen kunnen maken die passen bij City Clinics. We stralen online uit waar we offline voor staan.”

Dit hebben we gedaan:

  • Ontwerp & ontwikkeling
  • Koppeling met boekingssysteem & agenda
  • Optimalisatie van de prijzenpagina
  • Website optimalisatie

Bekijk website

Strategie & concept

Begin met de basis. Hoe positioneer je een nieuweling in een bestaande markt?

Kijk eerst naar jezelf een daarna naar je concurrenten. Wat zijn je sterke punten en waarmee kun je concurrentie verslaan? Voor City Clinics het sterke punt: in elke grote stad een kliniek met goedkope, maar kwalitatief goede behandelingen. Daarna kijk je naar de doelgroep: 80% vrouwen, hoe spreek je die aan? Natuurlijk niet met enge naalden, maar met beelden van hun ideaalbeeld en webteksten geschreven door ‘een goede vriendin’.

We willen niet geconfronteerd worden met enge naalden…
…In plaats daarvan zien we graag ons vrouwelijk ideaalbeeld
Ontwerp & ontwikkeling

Ken je doelgroep: mobile first

Liefst 70 % van de bezoekers bekijkt de website van City Clinics mobiel. Dit zijn belangrijke gegevens, want dit betekent dat je eerst naar mobiel moet kijken. De website moest mobielvriendelijk zijn. De bezoeker boekt heel eenvoudig een behandeling op haar smartphone. Vanaf het startpunt is er ontworpen op mobiel en dat zie je.

Ontwerp & ontwikkeling

Je verkoopt meer als je bezoekers minder hoeven te doen

Een behandeling boeken in drie eenvoudige stappen, makkelijker konden we het niet maken. En dat merk je in het aantal boekingen. Voor City Clinics ook ideaal, we hebben dit gekoppeld met hun onlineafspraken.nl-account. Zo staat elke gemaakte boeking direct bij hen in de agenda. Wat wil je nog meer? Niks! En dat is het precies.. City Clinics hoeft niks meer te doen.

Wil je weten hoe wij voor jou meer aanvragen kunnen genereren?

Online succes

De volgende aanpassing staat alweer op de planning

We blijven optimaliseren, de beste website is immers nooit klaar. De prijzenpagina is net geoptimaliseerd, nu volgt de veelgestelde-vragen-pagina. Je weet nooit 100% zeker hoe een bezoeker zich zal gedragen. Daar kom je achter door de data te analyseren en conclusies te trekken. Vanuit daar ga je verbeteren. Alles om de bezoeker beter van dienst te zijn, zodat ze voor City Clinics blijven kiezen.

Online succes

En natuurlijk onmisbaar, meer bezoekers naar je website leiden

Een mooie website zonder bezoekers is als een voetbalwedstrijd in een leeg stadion. Je doet het voor het publiek, de klant. Meer klanten krijg je door meer bezoekers. Samen met City Clinics focussen we op de zoektermen van de behandelingen (SEO). Deze aanpassingen zorgen ervoor dat er meer potentiële klanten met gerichte zoekacties op de website komen.