Contact opnemen
tablet-home-bronckhorster-brewing-company
Case - Webwinkels

Bronckhorster Brewing Company - nieuwe website

De klant & het doel

De brouwerij van Steve Gammage heeft iets magisch. Dat vinden wij niet alleen. Dit jaar werd de ‘Nightporter’ verkozen tot het beste biertje van Nederland. Precies dit gevoel, moest de bierbrouwerij ook online uitstralen. De bezoeker moest dorst krijgen na een bezoek aan www.bronckhorster.beer. Krijg jij al dorst?

Soms zitten er projecten tussen, waar eigenlijk iedereen aan wil werken op ons kantoor. De online uitstraling van Bronckhorster Brewing Company uit Rha is zo’n project. De brouwerij staat bekend om zijn smaakvolle speciaalbieren en authentieke BA-serie. Dit zijn de Barrel Aged-bieren, ofwel de op houten vaten gerijpte bieren.

“De Bronckhorster Brewing Company straalt nu online uit, waar ze offline goed in zijn. Heel lekker bier brouwen!”

Proost! Op een heerlijke samenwerking
Strategie & concept

Begin met het belangrijkste: hoe breng je het 'Bronckhorstergevoel' over?

De naam zegt het al, speciaalbier drinken is iets speciaals. Daar ga je even voor zitten. Zeker voor de bieren van Bronckhorster. In zowel tekst als beeld kozen we voor een persoonlijke touch. De kleinschaligheid, het ambachtelijke en de passie onderscheidt deze brouwerij van grote brouwerijen. Dat proef je, ook in deze website.

Sfeer in je website? Video is het antwoord!

Ontwerp & ontwikkeling

Niks is sfeervoller dan een video in je website. Daar krijg je toch dorst van?

Websites van nu bewegen aan alle kanten. Video is hot! Dat snappen we ook, want video brengt sfeer. Je ziet Raymon, zoon van Steve, in de video het schuim van zijn lippen aflikken na een goede slok bier. Dat gevoel, kun je met geen pen beschrijven. Dat moet je zien en vervolgens zelf meemaken.

Hier vind jij het beste bier van Nederland

Ontwerp & ontwikkeling

Eenvoudig zien waar het beste biertje van Nederland te koop is

Wij moeten er 9 kilometer voor rijden. Hoe ver jij moet rijden? Dat kun je zien door de Storelocator te openen. In één oogopslag een overzicht van alle verkooppunten. Super handig! Moet je toch nog lang rijden? De webshop is altijd dichtbij!

Vier het met bier!