brekr-project-thumbnail
Case - Websites

Brekr Model B - De nieuwe elektrische brommer

De klant & het doel

Op 12 september om 15:00 uur werd ‘ie gelanceerd: de Brekr. De allereerste elektrische brommer ooit. Een eigenzinnig en toch herkenbaar ontwerp, slim qua techniek en met een ruig randje. Een product dat is ontstaan uit de gebundelde krachten van vier Achterhoekse knappe koppen die allemaal hetzelfde willen: een elektrische brommer die historie en toekomst samensmelt. En dat mochten wij dus online zichtbaar maken.

Het project voor Brekr in een notendop? Een ambitieuze start up, een super vet product en een keiharde deadline. Een webdesign dat ‘ondergeschikt’ moet zijn aan de klassieke Brekr zelf, maar dat ook de vier pijlers heritage, future, electric en Achterhoek uit moet dragen en een maximale online experience moet bieden.

En verder? ‘Vooral meedenken, adviseren en terugfluiten waar nodig’ was de behoefte vanuit Brekr. “Wij zijn druk met de ontwikkeling van de Brekr. Dus op online gebied willen we volledig ontzorgd worden.” Laat dat maar aan UX designer Rogier over.

“Wij zijn druk met de ontwikkeling van de Brekr. Dus op online gebied willen we volledig ontzorgd worden.”

Dit hebben we gedaan:

  • Ontwerp & ontwikkeling website en pre-order systeem
  • Meedenken & adviseren als online partner
  • Meertaligheid gerealiseerd
  • Beleving afgestemd op device
  • Ontwikkeling Brekr configurator
  • Proosten op een succesvolle lancering

Bekijk website

Ontwerp

Een maximale online experience

Het café racer sfeertje en de liefde voor keten, brek’n, ambacht en vakmanschap, gemixt met een ruig en elektrisch Star Wars randje. Zie je het voor je? Wel als je naar www.brekr.com gaat, want daar vind je deze pijlers subtiel samengevoegd in één website. Door op de juiste plaatsen gebruik te maken van kleine bewegingen krijgt het basic design precies die extra prikkels waardoor je verwonderd blijft scrollen en een bepaald beeld voor jouw ogen steeds helderder wordt: jij, op je eigen Brekr, de toekomst tegemoet…

brekr-ipad-mockups

Brekr-grunge-garage

De toekomst is elektrisch

Ook de heren van Brekr werpen een blik op de toekomst. Vanaf voorjaar 2020 is het mogelijk om de elektrische brommer te rijden die je nu al kunt pre-orderen. Daarvoor ontwikkelden we een pre-order systeem waarin gewerkt wordt met unieke vouchercodes. Met die codes kunnen pre-orderers straks hun eigen Brekr bestellen en speciale opties kiezen. In de tussentijd werken wij aan een configurator die het mogelijk maakt om je eigen Brekr online te customizen. Zodat je in de (nabije) toekomst elektrisch, stijlvol en geheel op jouw manier de Brekr rijdt.

Zelf op een Brekr scheuren? Reserveer ‘m direct!

brekr-phone-mockups-bliksem

 

Brekr-onderaan