Contact opnemen

Videomarketing haalt het meest uit je film.

Kijken, kijken en wél kopen!

Als je vooraf goed nadenkt, kun je meer uit je video halen. Niet alleen het script moet goed zijn, ook de lancering van je film. Met videomarketing haal je meer kijkersrendement.

Van script tot lancering, samen maken we een plan voor videomarketing

Zorg dat mensen je film willen zien

Een creatief script is de basis van je bedrijfsvideo. De bedrijfsfilm van BVH Display werd bijvoorbeeld meer dan 15.000 keer (!) bekeken. Het gros van deze kijkers was op social media. Als mensen een film leuk vinden, wordt deze vaker geliked en gedeeld. Daaraan zie je dat je, met een goed script waarbij alles klopt, viral kunt gaan met je video.

Bereik je kijkers

Video kan een middel zijn om je product te promoten. Video is dan het primaire marketinginstrument. De promotievideo van Troy laat prachtig zien hoe je video inzet. Voordat je het weet heb je een houten horloge besteld. Daarvoor moet je video goed vindbaar zijn. Want je kunt nog zo’n overtuigende video hebben, als die niet gezien wordt heb je er niks aan. Door SEO & SEA komt jouw film bij de juiste mensen. We zorgen dat je vindbaar bent op de tweede grootste zoekmachine: YouTube.

Pak meer aandacht met dezelfde film

We kunnen je film ook in meerdere stappen lanceren. Je creëert hiermee een hype en pakt meerdere keren aandacht met één film. Eerst een teaser, dan de hoofdfilm en later nog weggelaten beelden, bloopers of de making-of.  Je kan er ook voor kiezen om meerdere video’s te lanceren. Meerdere korte video’s is een trend in videoland, zo maakten we voor Jos Dusseldorp Transport drie korte video’s, voor ieder specialisme één. Bekijk hier de teaser, want ook bij deze bedrijfsfilm hebben we eerst een teaser laten zien via hun sociale media.

Welke type film past bij jou?

We doen het allemaal. Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één product. Zijn je bedrijfsprocessen niet zo sexy in beeld te brengen? Kijk dan eens of een animatiefilm wat voor jou is. Heb je een product dat uitleg nodig heeft, dan zijn uitleg- en instructiefilms de ideale optie. Je gaat opvallen!