Het team achter de
websites en bedrijfsfilms

section arrow

Even voorstellen

Jesse Ticheler
Internet specialist
Jerry Wissink
Internet specialist
Patrick Elshof
Internet specialist
Sander Abbink
Internet specialist
Stef Hummelink
Content marketeer
Nick Ebbers
Adviseur & projectmanager
Frans Ebbers
Video specialist
Damian Scheepers
Video specialist
Jelmer Raanhuis
Video specialist
Dirk Hulshof
Video specialist
Kris Koenders
Projectmanager
Robin van Schuppen
Internet specialist
Lisa Hukker
Video specialist
Mike Beskers
Website ontwikkelaar
Floris Venema
Grafisch vormgever
section arrow

Vacatures en stages

Kennis koester je niet, dat deel je. Tenminste, dat vinden wij. Daarom zijn wij altijd op zoek naar creatieve talenten die stage willen lopen of bij ons willen afstuderen. Dit omdat onze kennis met hem of haar kunnen delen. Kies jij voor Ebbers Media en kiezen wij voor jou? Dan ga je een prettige en leerzame tijd tegemoet. Jij draait volledig mee en bent volwaardig lid van ons team. Je werkt aan projecten van klanten die een bedrijfsfilm of website laten maken door Ebbers Media. Vanzelfsprekend krijg je tijd om te werken aan je opdracht zodat jij je stage goed kunt afronden.

Heb jij talent waarmee ons team versterkt kan worden? Stuur dan een e-mail naar info@ebbersmedia.nl. Bellen mag ook: 0544 375 461

section arrow

Waarom doen wij wat wij doen?

Elke dag bezig zijn met je passie. Dat is fantastisch! Wij mogen en kunnen doen waar we goed in zijn. Verrassende bedrijfsfilms en klantgerichte websites bedenken, en deze technisch perfect uitvoeren. Als we met elkaar in zo’n werkflow zitten, voelen we ons goed, voldaan en vol energie. De tevreden klant is onze brandstof om door te blijven gaan met wat we doen. Omdat we alert en nieuwsgierig zijn, spijkeren we onze kennis voortdurend bij. Zo kunnen we steeds betere, creatieve en functionelere oplossingen bedenken.

Waarin wij geloven

Plezier in je werk. Dat vinden wij belangrijk. Ook bij ons komt een collega wel eens binnen met een ochtendhumeur. Dan geven we hem aandacht, maken een lolletje, vrolijken hem op. Daar zijn we collega’s voor! Net zoals het waarderen van de goede teamspirit, zetten we ook in op de goede interactie met onze klanten. We investeren in die samenwerking, luisteren goed, geven aandacht en wijzen niet direct op dat extra uurtje dat we hebben geïnvesteerd om het project perfecter af te kunnen ronden.

Hoe doen wij dit?

Al onze klanten krijgen een behoorlijk portie aandacht. Wij luisteren naar je! Door goed te luisteren achterhalen wij wat het onderscheidend vermogen is van jouw organisatie. Door dat onderscheidend vermogen uit te lichten in een website of video geven wij organisaties een gezicht. Zo kunnen we jouw producten en diensten beter presenteren.

Alles onder één dak

Het is heel handig dat wij internet- en video oplossingen onder één dak bundelen. We bedenken, ontwerpen en realiseren alles in eigen huis. De creatieven werken nauw samen met de technische leden van ons team. Samen zijn we in staat jouw verhaal, jouw producten of diensten in de beste vorm te presenteren.

section arrow