Webwinkel Stoer Design

section arrow

De uitdaging

Thijs en Mirella van Stoer Design hadden een droom: een eigen webwinkel met vintage producten en handgemaakte meubels. Samen hebben wij deze droom uit laten komen. Stoer Design leverde ons de productomschrijvingen en huisstijl en wij zijn met net zoveel passie als Thijs en Mirellla aan de slag gegaan met hun professionele webwinkel.

De klant

Stoer Design uit Halle is een online miniwarenhuis, vol met vintage meubels, woonaccessoires, handmade design en verrassende kinderkameraccessoires. Al deze mooie spullen zijn overgoten met een industrieel en landelijk sfeertje. Sinds de start van 2015 timmert Stoer Design al aardig aan de weg binnen de vintage meubelbranche.

section arrow

Webwinkel met megamenu

Op zoek naar een leuke woonaccessoire? Bij Stoer Design kom je gelijk op de juiste pagina terecht. We hebben een megamenu gebouwd met vrij gesneden foto’s, zodat de bezoekers in een oogopslag zien in welke categorie ze moeten zijn. In combinatie met de pastelkleuren van de huisstijl geeft dit een rustige en duidelijke uitstraling aan de nieuwe webwinkel.

Wil je ook webwinkel laten maken die je bezoekers inspireert?

Sorteren, filteren en zoeken

Op zoek naar een leuke emaillen keukenaccessoire tussen de tien en twintig euro? Die heb je bij Stoer Design zo gevonden. Je kunt filteren op prijs, materiaal, kleur en merk en de resultaten kun je ook nog eens sorteren op prijs en alfabetische volgorde. Heb je je favoriete product gevonden? Stop hem in je winkelwagen, reken eenvoudig af en de volgende dag heb je de bestelling al in huis!

Ook toe aan handige zoekfuncties voor je webwinkel?

Shoppen vanuit je luie stoel

Online shoppen beperkt zich al lang niet meer tot de desktop of laptop. Daarom hebben we de nieuwe webshop van Stoer Design geoptimaliseerd voor bezoekers vanaf een tablet of een smartphone. Zij kunnen thuis op de bank, in de trein of tijdens het wachten een blik werpen op het inspirerende assortiment van Stoer Design.

Een responsive webwinkel laten maken voor desktop, tablet en smartphone?
section arrow
section arrow