Website Waardetaxaties

section arrow

De uitdaging

Als startende taxateur is het voor Waardetaxaties belangrijk om een goede online aanwezigheid te hebben. Een goede vindbaarheid in Google is dus een pré. Daarnaast wil Waardetaxaties haar persoonlijke en betrokken werkwijze in de website terug laten komen en bezoeker vanaf de homepage snel naar de juiste taxatiedienst navigeren.

De klant

Waardetaxaties uit Gendringen is een taxateur van auto’s, oldtimers, youngtimers en custom cars. Het in 2013 opgerichte bedrijf van Ruud Jansen taxeert automobielen in heel Nederland met een team van zeven experts. Waardetaxaties drukt zijn eigen stempel op het taxeren door meer oog te hebben voor de behoeftes van de klant en een flexibele houding.

section arrow
Top 2 positie

In de zoekresultaten van Google

+91%

Bezoekers (in het eerste jaar)

7,8 / 10

Beoordeling van Waardetaxaties

Een professionele website met een persoonlijk uitstraling

Waardetaxaties is ontstaan vanuit de persoonlijke drive van Ruud Jansen. Zijn liefde voor auto’s en persoonlijke manier van taxeren is uniek voor het bedrijf en daarom hebben wij deze passie op de website laten terugkomen. Sprekende foto’s, een persoonlijk verhaal en een uniek webdesign bieden de bezoeker een warm welkom in de wereld van Waardetaxaties!

Wil je ook een professionele WordPress website die de passie van je bedrijf uitstraalt?

Wijs je bezoeker de weg met een duidelijk webdesign

Een auto naar Nederland importeren of een camper laten taxeren? Dat vraagt om verschillende informatie en adviezen. Bezoekers van Waardetaxaties kunnen vanaf de homepage snel navigeren naar de pagina die voor hen van toepassing is. Ideaal voor klanten, want binnen één klik krijgen ze precies de informatie die ze nodig hebben.

Ook jouw klanten naar de juiste informatie sturen met een helder webdesign?

Je nieuwe bedrijf goed vindbaar in Google

Hoe weten klanten jouw nieuwe bedrijf te vinden? Het duurt vaak even voordat je een grote klantenkring hebt opgebouwd. Daarom is het voor startende bedrijven essentieel om goed vindbaar te zijn in Google. Wij hebben de nieuwe website van Waardetaxaties geoptimaliseerd voor zoektermen als ‘auto laten taxeren’ en ‘waardetaxaties auto’. Mensen in de omgeving Gelderland die hierop zoeken komen snel bij Waardetaxaties uit!

Wordt jouw bedrijf al goed gevonden in Google?
section arrow
section arrow