Website Te Paske Recreatie

section arrow

De uitdaging

Meer reserveringen via de website voor hun twee ruime, landelijk gelegen groepsaccommodaties in Winterswijk. Dat was de belangrijkste wens die Jan, Lidy, Marijke en Rick, eigenaren van Te Paske Groepsaccommodatie in Winterswijk, ons als opdracht meegaven. De bestaande website was verouderd, leverde onvoldoende resultaat op, was slecht vindbaar en miste overtuiging. Te Paske was toe aan een update.

De klant

Te Paske Recreatie uit Winterswijk heeft twee ruime groepsaccommodaties in de verhuur. In de Herberg kunnen tot 30 personen overnachten. De Hooiberg is geschikt tot 20 personen. Naast verhuur van deze accommodaties organiseert Te Paske tal van activiteiten: van een heerlijk ontbijt, lunch en gourmetavond tot volledig verzorgde programma’s onder leiding van het creatieve Te Paske team.

section arrow
+47%

Meer bezoekers per maand

7,3 / 10

Te Paske Recreatie zegt: "We hebben nog nooit zoveel boekingen gehad via onze website!"

Focus op reserveren

Als mensen moeten zoeken op je website ben je ze kwijt. Daarom is de website van Te Paske zodanig ingericht dat reserveren en contact opnemen een peulenschil is. De navigatie is doordacht en slim uitgevoerd. Op elke pagina staan de call-to-actions op een logische plaats waardoor ze in het oog springen voor de bezoeker.

Kunnen jouw bezoekers ook eenvoudig reserveren op je website?

Overtuig met professionele foto’s en video’s

Een passend ontwerp zorgt voor de juiste sfeer. Daarom benadrukken de gebruikte kleuren, het design en beeld de gemoedelijkheid en knusheid van de accommodaties in het Achterhoekse landschap. Ons professionele team is verantwoordelijk voor de foto’s en video’s die het beeld compleet maken. Daarmee overtuig je de klant.

Wil je ook een passend webdesign laten maken?

Compleet overzicht van activiteiten

Naast de twee complete, knusse groepsaccommodaties met nogal wat faciliteiten die goed in beeld worden gebracht, willen mensen weten wat er verder te doen is. Een weekend weg zonder activiteiten is saai! Daarom biedt de website een overzicht van leuke, leerzame, culinaire en sportieve activiteiten in de buurt. Deze activiteitenmodule is gemakkelijk te onderhouden en daarmee snel aan te passen aan de actualiteit.

Is jouw website ook actueel en up-to-date?

Goed leesbaar op mobiele apparaten

Sinds 21 april 2015 heeft Google haar algoritme veranderd. Wat betekent dit in de praktijk? Google geeft voorrang aan websites die geschikt zijn voor smartphone en tablet. Als gevolg van deze update is een responsive website nog belangrijker geworden. Vanzelfsprekend heeft de website van Te Paske een responsive design.

Wil jij ook een website met een volledig responsive design?
section arrow
section arrow