Website ontwerp Schaersvoorde Aalten

Website Schaersvoorde

section arrow

De uitdaging

De website van Schaersvoorde is bedoeld voor leerlingen en ouders. Voor beide doelgroepen moest de website glashelder zijn zodat elke webbezoeker snel kan vinden wat hij zoekt. Daarnaast was er de wens op schoolniveau informatie, activiteiten en nieuws te kunnen delen. Dit alles moest gepresenteerd worden in een volledig responsive design, zodat leerlingen eenvoudig vanaf hun smartphone de juiste informatie kunnen vinden.

De klant

Bij Christelijk College Schaersvoorde kunnen leerlingen voortgezet onderwijs volgen op verschillende niveaus op locaties in Aalten, Dinxperlo en Winterswijk. Schaersvoorde geeft veel aandacht aan kennisoverdracht: het bieden van uitdagend, betekenisvol en kwalitatief onderwijs. Oriëntatie, ontmoeting en ontplooiing zijn dan ook de kernwoorden waar Schaersvoorde voor staat.

Website ontwerp Schaersvoorde Aalten
Website ontwerp Schaersvoorde Aalten
Website ontwerp Schaersvoorde Aalten
section arrow

Zelflerende zoekfunctie

Hoe kunnen webbezoekers nog sneller vinden wat ze zoeken? Een goede zoekfunctie is ideaal. Bezoekers typen hun zoekwoord in het veld en vinden wat ze op jouw website willen lezen. Wij hebben deze zoekfunctie zelflerend gemaakt. Dat betekent dat de zoekwoorden die niets opleveren in een database worden bewaard en daarna worden geoptimaliseerd. De zoekfunctie wordt elke dag slimmer!

Een website laten bouwen met interne zoekfunctie?
Website laten maken Aalten

Persoonlijke website met de juiste sfeer

Hoe kun je de locaties meer eigenheid meegeven? Dit hebben we opgelost door voor alle vier locaties een ‘eigen mini-website’ te bouwen in de overkoepelende groepswebsite. Kort gezegd; iedere locatie beheert zijn eigen websitegedeelte. Zo kunnen ze hun nieuws, activiteiten en foto’s delen en dit zorgt voor meer persoonlijkheid en sfeer.

Heeft jouw website een persoonlijke, aantrekkelijke vormgeving?
Responsive website Schaersvoorde Aalten

Responsive website is noodzakelijk

Hoe zoeken de leerlingen van Schaersvoorde naar hun informatie? Juist, ze zoeken vanaf hun smartphone of tablet. Daarom moest de website van Schaersvoorde supersnel zijn ingeladen en perfect worden weergegeven op elk scherm.

Wordt jouw website al perfect weergegeven op elk scherm?
Website laten maken Aalten

Glasheldere opbouw van de website

Hoe zorg je ervoor dat zowel leerlingen als ouders hun weg kunnen vinden in een website met honderden pagina’s? Bij het ontwerpen van de website hebben wij gefocust op die glasheldere opbouw. Daarom brengt het hoofdmenu direct de subpagina’s in beeld. Dit zorgt voor een logische manier van navigeren. Via een muisklik bereikt ouder of leerling de volgende informatiepagina.

Wil jij een overzichtelijke website met logische navigatie?
Website ontwerp Schaersvoorde Aalten
section arrow
section arrow