Website Quexcel

section arrow

De uitdaging

Een professionele uitstraling waarmee het verhaal van Quexcel duidelijk wordt verteld. In één zin de uitdaging, zoals Quexcel die zag. Aan ons de taak om deze wens mee te nemen in het ontwerp van de website. De diensten van het softwarebedrijf moesten op een heldere en zakelijke wijze worden weergegeven in drie verschillende talen: Duits, Engels en Nederlands.

De klant

Quexcel uit Lichtenvoorde is een specialist op het gebied van advisering rondom softwarelicenties en de bijbehorende dienstverlening. Het internationaal opererende softwarebedrijf is dé partner voor het middenbedrijf, zorgsector, instellingen en (semi-)overheden. Quexcel levert advies over softwarelicenties en zet daarbij zijn gekwalificeerde kennis in.

section arrow

Illustraties zorgen voor uitstraling en duidelijheid

Het effect van illustraties is duidelijk zichtbaar op de homepage van Quexcel. De geillustreerde elementen geven de website een prachtige uitstraling en daarnaast zijn ze ook handig voor het navigeren op de website. Voor de gebruiker is het functioneel. Het kleurgebruik, de teksten en de illustraties geven de website van Quexcel die professionele uitstraling waar zij naar op zoek waren.

Drie verschillende talen

Quexcel is een internationaal softwarebedrijf. Daarom is de website in drie talen zichtbaar voor de bezoeker. De bezoeker kan zelf aangeven of hij de website in het Duits, Engels of Nederlands wil zien. De iconen van de drie landen staan onderaan de website. Daarnaast kan de bezoeker direct naar de Duitse, Engelse of Nederlandse website. Iedere nationaliteit heeft een eigen url.

Kernwaarden zijn goed zichtbaar

Quexcel heeft drie kenwaarden die ze duidelijk wilden communiceren. Op de website hebben deze drie kernwaarden een prominente rol gekregen. Door middel van illustraties en tekst zijn dit de blikvangers van de website geworden. In één oogopslag ziet de bezoeker wat het softwarebedrijf in huis heeft. Simpel, helder en functioneel voor de gebruiker.

section arrow
section arrow