Webwinkel Eco Bouwen

Website met catalogus Ecobouwen

section arrow

De uitdaging

De website van Ecobouwen was zeven jaar oud en leverde te weinig leads op. De vindbaarheid via Google was matig tot slecht. Via deze slecht functionerende website kwamen er bijna geen  informatieaanvragen binnen. De webshop die in de website geïntegreerd was, leverde weinig tot geen omzet op.

De klant

Ecobouwen is een klein bedrijf dat bij bouw, verbouw en renovaties natuurlijke materialen en producten gebruikt. Daarnaast verkoopt men bouwproducten, verzorgt workshops en adviseert zelfbouwers.

Website voor Ecobouwen Gelderland
Website voor Ecobouwen Gelderland
Website voor Ecobouwen Gelderland
section arrow

Mensen moeten je website vinden

Hoe zorg je ervoor dat je website gevonden wordt? Zoekmachines zijn bijna voor elke website de belangrijkste ingang. Door inzet van de juiste technieken en het aanbieden van content van goede kwaliteit krijg je een hogere positie bij bijvoorbeeld Google. Bij Ecobouwen hebben we zowel de website als webshop geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Ook een website die goed gevonden wordt en de juiste snaar raakt?
Website laten maken Ecobouwen

Zien doet verkopen

Hoe verleid je de bezoekers contact op te nemen of de webshop te bezoeken? Voor zowel de website als de webshop hebben wij gekozen voor een mooi grafisch ontwerp met prachtige, grote en duidelijke beelden. In een oogopslag beleven mensen de sfeer van badkamer en haard die Ecobouwen met hun vakkennis en eco producten kan creëren.

Wil jij meer beleving toevoegen aan je website?
Website ontwerp ECO bouwen

Eenvoudig projecten toevoegen via gebruiksvriendelijk CMS

Hoe kunnen de gerealiseerde eco projecten gedeeld worden met de webbezoekers? Door het maken van mooie foto’s en het toevoegen van een duidelijke projectomschrijving vergroot je het vertrouwen en de herkenbaarheid. Daarom adviseerden wij Ecobouwen hun projecten op de website te vermelden. Via het gemakkelijke CMS systeem kan Ecobouwen eenvoudig en snel de opgeleverde projecten aan de website toevoegen.

Wil je website advies en een gemakkelijk CMS?
Website voor Ecobouwen
section arrow
section arrow