Website Markenheem

section arrow

De uitdaging

Markenheem wil met hun nieuwe website uitstralen dat ze persoonlijke zorg biedt en ‘dichtbij’ de cliënten staat. Het is bovendien belangrijk dat ouderen met weinig computerkennis toch eenvoudig de juiste informatie kunnen vinden. Een laatste wens van Markenheem is dat het eenvoudiger wordt om nieuws en actualiteiten met cliënten te delen.

De klant

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan ruim 380 cliënten  en thuiszorg aan ruim 500 cliënten in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook alarmzorg, dagactiviteiten, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot hun aanbod.

section arrow
Top 3 positie

In de zoekresultaten van Google

+82,9 %

Bezoekers per maand

7,5 / 10

Markenheem zegt: "Pro-actief en denken goed mee. Goed bereikbaar en kunnen snel handelen."

Niets zo persoonlijk als zorg

Als zorgcentrum is het belangrijk dat je op een persoonlijke manier met je cliënten communiceert. Het is voor mensen namelijk een grote stap om zorg aan te vragen of naar een groepswoning te verhuizen. De website van Markenheem bevat daarom informele teksten en persoonlijke anekdotes van bewoners. Hierdoor weten cliënten precies waar ze aan toe zijn.

Wil jij ook een gepersonaliseerde WordPress website laten maken?

Website optimaliseren voor de doelgroep

Hoe zorg je ervoor dat een vrouw van 88 zonder hulp informatie over Markenheem kan vinden? We hebben voor Markenheem extra goed gekeken naar de doelgroep. Door overzichtelijke menu’s, een groot lettertype en duidelijk symbolen te gebruiken is de website zelfs voor minder ervaren internetters eenvoudig te gebruiken.

Een website laten maken die geschikt is voor een oudere doelgroep?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Hoe houdt je cliënten op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg? Juist in deze tijd is het belangrijk om zorgafnemers goed te informeren. We hebben op de website van Markenheem een actualiteiten-pagina toegevoegd waarop cliënten belangrijke informatie kunnen lezen en bovendien alle activiteiten kunnen volgen. Zo blijft de cliënt betrokken en voorkom je isolatie.

Wil jij ook een professionele website die altijd actueel is?
section arrow
section arrow