Website M-LOCKS

section arrow

De uitdaging

Voor M-LOCKS uit Doetinchem was het duidelijk wat zij wilden. Een persoonlijke website met duidelijke productinformatie, daarnaast moest er makkelijk contact kunnen worden gelegd. Zo goed als de sloten de kluizen beveiligen, zo makkelijk moest het worden om contact te leggen met M-LOCKS.

De klant

Vanaf 1990 streeft M-LOCKS ernaar om de wereld minder schadelijk te maken door het ontwikkelen van high security sluitsystemen voor de kluisindustrie, Cash in Transit bedrijven en de retail- en bankwereld. Op een persoonlijke manier en met passie doet het team van M-LOCKS zijn uiterste best om een toegevoegde waarde te zijn voor al zijn klanten.

section arrow

Persoonlijke touch

M-locks is een team vol met specialisten, elk op zijn of haar gebied. Op de website krijgen zij letterlijk een gezicht. De bezoeker heeft de mogelijkheid om op verschillende pagina’s met verschillende specialisten binnen M-Locks contact te zoeken. De klant ziet letterlijk wie hem helpt!

Geef de bezoeker wat hij wil

Veel bezoekers van de website van M-Locks zijn op zoek naar productinformatie. Wat kan ik met welk slot? Op de website is een pagina volledig ingericht met informatie over de producten. Zo kan de bezoeker precies zoeken naar het product waar hij meer informatie over wil.

Een internationaal karakter

M-Locks heeft naast het hoofdkantoor in Doetinchem een vestiging in Zweden. In drie verschillende talen (NL, DE en EN) laat M-Locks zien dat zij overal service bieden. Overal te wereld, op elk tijdstip. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Dat mag service heten!

section arrow
section arrow