Website laten maken Varsseveld

Website Heezen Mode

section arrow

De uitdaging

Heezen Mode wilde het rendement van hun website vergroten door de binding met hun klanten te vergroten. Daarom moest de website de bezoekers nog meer verleiden zodat ze zin hebben om de winkel te bezoeken.

De klant

Heezen Mode in Varsseveld is een mode begrip in de Achterhoek. Van oudsher een herenmodezaak maar sinds kort kunnen ook vrouwen voor een complete outfit slagen in de damesmodezaak.

Website laten maken Varsseveld
Website laten maken Varsseveld
section arrow

Social media optimaal benutten

Hoe krijg je meer binding met de klanten in de regio Achterhoek? Door het inzetten van social media trek je de aandacht op een geloofwaardige en betaalbare manier. Wij adviseerden Facebook en Pinterest. Facebook nodigt uit om de dialoog aan te gaan. Zo voelt de klant zich meer betrokken. Het visueel ingestelde medium Pinterest is optimaal voor het delen van modefoto’s en trends.

Wil jij een website laten bouwen en de social media optimaal benutten?
Website laten maken Varsseveld

De kracht van nieuws

Hoe zorg je ervoor dat de prachtige merken, trends en acties regelmatig onder de aandacht van je klanten brengt? Regelmatig met nieuws komen heeft effect. Daarom kiezen wij voor de combinatie van nieuws op de website en de e-mail nieuwsbrief. Door nieuws op de website te zetten, wordt deze veelvuldig ververst. Ook Google vindt dit erg interessant! De nieuwsbrief per e-mail is een zeer direct marketingkanaal waarmee je snel resultaat kunt behalen.
Wil jij een meer communicatiekracht?

Website laten maken Varsseveld

Rendement website vergroten door meer verleiding

Hoe kun je bezoekers van de website verleiden de winkel te bezoeken? Op de website is de eerste indruk is een daalder waard en de homepagina is je etalage. Die moet fantastisch ogen en het liefst inspringen op de actualiteit. Natuurlijk wil de bezoeker in de winter geen zomerkleding zien! Om de website gemakkelijk te actualiseren is een eenvoudig beheersysteem ideaal. Wij hebben ervoor gekozen de website zo te ontwerpen dat Heezen het grote beeld op de homepagina (header) simpel en snel kan aanpassen. Zo zien bezoekers het juiste beeld in elk seizoen.

Wil jij eenvoudig websites beheren?
Website laten maken Varsseveld
section arrow
section arrow