Website Jos Dusseldorp Transport

section arrow

De uitdaging

Met hun nieuwe website wil Jos Dusseldorp Transport uitstralen dat ze klanten een totaaloplossing biedt voor transport, verhuizing en opslag. Dat betekent niet alleen goede service, maar ook zorgen dat klanten eenvoudig offertes kunnen aanvragen en hun bestelling kunnen volgen.

De klant

Jos Dusseldorp Transport uit Lichtenvoorde is een specialist op het gebied van transport en verhuizingen voor zowel bedrijven als particulieren. Al vijftig jaar dragen ze zorg voor het transport van jouw (schadegevoelige) goederen. Jos Dusseldorp helpt je met verhuizen, verzorgt jouw inboedelopslag en kan hun voertuigen exclusief voor jou inzetten.

section arrow
+94%

Meer bezoekers per maand

+18%

Meer offerteaanvragen

8,8 / 10

Jos Dusseldorp zegt: "Helder en transparante communicatie! Een media onderneming van deze tijd! Top!"

Iedere partij zijn eigen landingspagina

Hoe leid je klanten gelijk naar de juiste pagina op de website? Bedrijven hebben namelijk andere behoeftes dan particulieren en een verhuizing vraagt om andere informatie dan een transport. We hebben de website opgebouwd op basis van de drie diensten, transport, verhuizingen en opslag, en steeds een onderscheid gemaakt tussen zakelijk en particulier. Zo is de bezoeker snel op de juiste plek.

Ook een webdesign dat je klanten naar de juiste pagina navigeert?

Inlog- en trackingsysteem inbouwen op je website

Mensen willen steeds meer controle over hun bestelling en de bezorgtijd van een pakketje. Om de nieuwe website aan deze behoefte te laten voldoen hebben wij een handig inlog- en trackingsysteem ingebouwd. Via het inlogsysteem kunnen klanten informatie inzien over de transacties en met het trackingsysteem weten klanten precies wanneer hun bestelling wordt afgeleverd.

Wil jij ook een handig inlog- en trackingssysteem op je website?

Online offertes aanvragen

Wat zijn de kosten voor het vervoer van een tweepersoonsbed van Arnhem naar Utrecht? Veel van Jos Dusseldorps klanten zitten met dit soort vragen. Als oplossing hebben we voor de nieuwe website een tool ontwikkeld waarin klanten eenvoudig een offerte kunnen aanvragen. De klanten weten dan precies waar ze aan toe zijn. Dat is ├ęchte service!

Een website laten bouwen die online offertes kan verwerken?
section arrow
section arrow