Website ICT in Business

Website ICT In Business

section arrow

De uitdaging

Jaarlijks organiseert ICT Spirit het congres ICT in Business. Dit informatieve evenement is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met bedrijfsprocessen en ICT. Om dit congres nog beter online onder de aandacht te brengen, wilde ICT Spirit een ondersteunende website met veel actuele informatie en inschrijfmogelijkheid. Bovendien moest de website bezoekers verleiden zich aan te melden.

De klant

ICT Spirit uit Haaksbergen is specialist in kantoorautomatisering en bedenkt oplossingen, zodat zij automatiseringszorgen wegnemen bij de klant.

Website laten maken ICT in Business
Website laten maken ICT in Business
Website laten maken ICT in Business
section arrow

Veel verleiding op de website

Hoe brengen we de prominente sprekers en hun onderwerp het best in beeld? Hier zorgt de grote slider op de homepagina voor. Deze eyecatcher geeft alle sprekers de aandacht die ze verdienen. Naast de grote foto is er plaats voor een korte introductie, tijd en zaal. Deze slider kan eenvoudig gewijzigd worden via het handige en gebruiksvriendelijke CMS.

Ook een unieke homepagina die veel conversie oplevert?
Website laten maken ICT in Business

Actualiteit en informatie op de website

Hoe kun je de doelgroep duidelijk en snel informeren over een evenement dat een keer per jaar plaatsvindt? Wij hebben een werkbare website ontwikkeld waarbij het navigatiemenu aansluit bij het surfgedrag van de bezoekers. Met weinig kliks kan de bezoeker zich snel en doelmatig voor het evenement aanmelden en komt hij bij de gewenste informatie. Bovendien kunnen de geïnteresseerden informatie van vorige edities raadplegen.

Wil jij een website met glasheldere navigatie?
Website ICT in Business

Directe links naar sponsorpagina's

Hoe doen we wat terug voor de sponsoren die het congres mede mogelijk maken? De sponsoren worden onder aan elke pagina met logo in beeld gebracht. De logo’s op de homepagina zijn voorzien van doorklikmogelijkheid. Daarnaast zijn ze ook vermeld op de aparte pagina ‘sponsoren’.

Wil jij ook een website laten bouwen?
Website laten maken ICT in Business

Programmaoverzicht te swipen via smartphone en tablet

Hoe zorgen we ervoor dat het programmaoverzicht altijd en overal gemakkelijk te bekijken is? Voor nog meer service naar de congresgangers en andere belangstellenden is het programmaoverzicht supersnel in te laden via smartphone of tablet. Bovendien kunnen zij het programma horizontaal swipen.
Wil jij ook een perfecte website voor elk scherm?

Website laten maken ICT in Business
section arrow
section arrow