Website I-Real

section arrow

De uitdaging

Onze klant I-Real had al een website, maar ze vonden dat die niet meer voldeed. Ten eerste was de website alleen geschikt voor gewone beeldschermen en nog niet voor mobiel en tablet. Ten tweede was de indeling niet meer up-to-date. De website moet beter aansluiten op hun marketingstrategie, hun imago van jong en innoverend bedrijf en geschikt zijn voor alle schermen.

De klant

I-Real uit Terborg zorgt voor efficiënter beheer van objecten, installaties, apparaten, gebouwen en andere infrastructuur. Voor dat beheer ontwikkelen ze slimme software en besturingsprogramma’s. De monitoring- en besturingssystemen van I-Real leveren realtime informatie. Met deze input kan de beheerder sneller beslissingen nemen. Vervolgens kan hij ze automatisch doorvoeren. Het effect? De werkwijze wordt efficiënter en doelmatiger.

section arrow
Top 5 positie

In de zoekresultaten van Google

+57%

Meer website bezoekers

Een webdesign geschikt voor de doelgroep

I-Real richt zich op vier belangrijke marktsegmenten: gemeenten, waterschappen, provincies en bedrijven. Om de logische webindeling te ontwikkelen en dé juiste uitstraling te creëren, moesten we in de huid kruipen van I-Real’s klanten. Wat inspireert ze? Aan welke informatie hebben ze wat? Deze vragen liepen als een rode draad door onze gesprekken met de mensen van I-Real.

Wil jij ook een website die afgestemd is op de behoeftes van de klant?

Focus op eenvoud

We hebben ingezet op eenvoud. Want de weblezers van I-Real willen snel tot de kern van de zaak doordringen. Daarom kozen we voor lekker korte teksten, eenvoudige iconen en glasheldere navigatie. Hoe minder overbodige informatie je geeft, hoe sneller een bezoeker de juiste informatie vindt.

Een website laten maken met een overzichtelijk webdesign?

Inspireren, informeren en activeren

Doel van de website is het genereren van contactmomenten met nieuwe klanten. We hebben landingspagina’s ontwikkeld die de weblezer stap voor stap inspireert, informeert en daardoor overtuigt. Onze visie? Inspireren+ informeren+ activeren = leads generen.

Wil jij ook meer leads genereren met je website?
section arrow
section arrow