Website Enning Makelaardij uit Winterswijk

Website Enning Makelaardij

section arrow

De uitdaging

Enning Makelaardij wilde een andere website dan waarvoor de meeste vakgenoten kiezen. In een website met standaard templates komt de eigenheid van Enning Makelaardij onvoldoende tot zijn recht. Dus dat moest anders. Bovendien leverde de website van Enning te weinig nieuwe klanten op en kregen ze te weinig informatieaanvragen.

De klant

Enning Makelaardij is ruim 45 jaar actief in omgeving Winterswijk. Dit makelaarskantoor is uitstekend ingevoerd in de regionale woningmarkt en heeft als kernwaarden betrouwbaarheid, degelijkheid en flexibiliteit. Zij bemiddelen bij aankoop en verkoop van woningen en bedrijfspanden.

Website laten maken Winterswijk
Website laten maken Winterswijk
Website laten maken Winterswijk
Website laten maken Winterswijk
section arrow
Top 2 positie

In de zoekresultaten van Google

+49%

meer website bezoekers

Beter opvallen met je website

Hoe val je op in makelaarsland? Wij hebben heel goed naar de mensen van Enning Makelaars geluisterd. Met deze oprechte aandacht zijn we doorgedrongen tot de kern van hun bedrijf. Hun unieke karakter hebben we in ons website ontwerp meegenomen. De juiste snaar wordt onder andere geraakt door de grote beelden die in een eigen fotoshoot zijn gemaakt.

Wil jij beter opvallen met je nieuwe website?
Beter opvallen met je website

Meer service voor de doelgroep

Hoe bedien je de woningzoekenden optimaal met het actuele woningaanbod? Hiervoor ontwikkelden wij de superhandige huizenmelder. De woningzoekende vult eenmalig zijn voorkeuren in. En voilá – dagelijks ontvangen zij een actueel overzicht met woningen die aan hun criteria voldoen.

Wil jij website bezoekers beter van dienst zijn?
Website voor Enning Winterswijk

Het actuele woningaanbod weergeven op een gestructureerde en makkelijk doorzoekbare wijze

Hoe kun je de nieuwe website gemakkelijk beheren? Enning Makelaardij had al een website. Wij maakten een naadloze koppeling tussen het bestaande beheersysteem en de nieuwe website. Hierdoor is het beheer hetzelfde gebleven. Bovendien realiseerden wij een realtime koppeling met Realworks. Realworks is het softwaresysteem waarmee Enning Makelaars alle woningen beheert. De koppeling zorgt ervoor dat toegevoegde woningen in Realworks direct op de website te zien zijn.

Wil jij een beheerssysteem dat gemakkelijk is?
Website voor Enning Winterswijk

Voor iedereen bereikbaar vanaf elk apparaat dankzij responsive website design

Met de sterke opkomst van smartphones en tablets is internet altijd binnen handbereik. Natuurlijk wil je niet dat functionaliteiten van je website verloren gaan bij het openen op tablet of smartphone. Daarom maakten wij de website van Enning Makelaardij responsive. Dit betekent dat de website goed leesbaar is op elk scherm.

Is jouw website ontworpen en gebouwd volgens het responsive webdesign principe?
Website Enning Winterswijk
section arrow
section arrow