Webwinkel Lichtenvoorde

Website en webshop Zeiler

section arrow

De uitdaging

Veel van Zeiler’s klanten oriënteren zich eerst online. Zeiler had nog geen website of webshop en wilde een professionele website laten maken met daarbij een goed functionerende webshop. Zodat mensen de meer dan duizend  tafel- en kookproducten ook online kunnen kopen.

De klant

Voor kookliefhebbers en mensen die houden van kwaliteit en design is de winkel van Zeiler in Lichtenvoorde een paradijs. Zeiler heeft een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van koken en tafelen.

Webwinkel Zeiler Lichtenvoorde
Webwinkel laten maken
Webwinkel laten maken
section arrow

Doelmatige navigatie voor meer bestelgemak

Hoe ga je duizenden producten online op de beste manier presenteren? Wij hebben de website opgebouwd als een servicegericht informatiepunt voor kookliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar prachtige tafel- en kookproducten. Door de aantrekkelijke vormgeving en de heldere navigatie, kunnen geïnteresseerden snel, gemakkelijk en gericht online winkelen.

Heb jij website advies nodig?
Webwinkel laten maken

Slimme koppeling met kassasysteem

Hoe ga je realiseren dat de voorraad blijft kloppen nu winkelverkoop en webshopverkoop gelijktijdig plaatsvinden? Natuurlijk moet de voorraadpositie altijd juist zijn. Daarom hebben we een koppeling gemaakt met het kassasysteem zodat de voorraadpositie altijd bijgewerkt is.

Heb jij website advies nodig?
Webwinkel laten maken

Handige zoek- en filterfuncties

Hoe kan de bezoeker van de webshop sneller vinden wat hij zoekt? Wij hebben slimme filters toegevoegd. Zo kunnen mensen filteren op de productsoort, prijs, merk, serie, ontwerper en zelfs op kleur. De filters worden automatisch bijgewerkt zodra nieuwe producten zijn toegevoegd.
Ook een webshop met handige zoek- en filterfuncties?

Webwinkel laten maken

Website en webshop voor smartphone en tablet

Met de sterke opkomst van smartphones en tablets is internet altijd binnen handbereik. En – steeds meer mensen zoeken en winkelen via deze schermformaten. Natuurlijk hebben wij de website van Zeiler responsive gemaakt. Wat betekent dat de website en webshop altijd goed leesbaar zijn. Op elk scherm!

Is jouw website al responsive?
Webwinkel laten maken
section arrow
section arrow