Website Eendenverhuur

section arrow

De uitdaging

De klassieke deux chevaux van Citroën, zo’n auto waar iedereen van houdt. Dit nostalgische gevoel moest terugkomen in de website voor Eendenverhuur. De bezoeker moet bij het bezoeken van de website al in de sfeer komen van ronkende motoren, het overhellen in de bochten, het dak open en de grote klassieke sturen van de eend. Daarnaast moet de bezoeker een duidelijk beeld hebben van alle arrangementen en met welke Citroën 2CV hij de weg op kan.

De klant

Ellen Reussink van Eendenverhuur uit De Heurne heeft van haar passie haar werk gemaakt. Haar passie? De Citroën 2CV, die beter bekend staat onder zijn bijnaam ‘de eend’. Sinds januari 2013 verhuurt Eendenverhuur de klassieke auto’s voor een unieke beleving. Van een knalroze eend de ‘femme Fatale’ tot de grijze ‘Charlotte’, de klant kiest zelf welke auto hij meeneemt voor een tocht door de Achterhoek.

section arrow

Vroeger toen...

Er nog miljoenen 2CV’s rondreden. Een klassieker onder de klassiekers, die bij iedereen een gevoel van nostalgie oproept. Dit gevoel is versterkt door alle 2CV’s van Eendenverhuur te presenteren op de website. De bezoeker kan zelfs kiezen uit de verschillende ‘dames’. Elke auto met een ander verhaal, maar allemaal met diezelfde typische vormgeving die de auto zo populair heeft gemaakt.

Verschillende opties

De bezoeker heeft de keuze uit verschillende opties bij de huur van een eend. Deze opties zijn grafisch weergegeven op de homepage, dit is het eerste wat de bezoeker ziet. Alleen een rondje rijden door de Achterhoek? Dat kan. Maar de bezoeker ziet ook meteen dat er verschillende arrangementen mogelijk zijn.

Elke eend een andere persoonlijkheid

De website onderscheidt zich onder andere door een prachtig overzicht van de beschikbare eenden. Elke ‘dame’ heeft zelfs haar eigen persoonlijkheid. De bezoeker weet dus wat hij huurt. Met de specificaties erbij weet je wat je aan de auto hebt. Of je nu een bedrijfsfeestje hebt, een teamuitje met het voetbalteam of een trouwerij. Er zit altijd een 2CV bij die bij jou activiteit past.

section arrow
section arrow