Website City Clinics

section arrow

De uitdaging

Als cosmetisch specialist is het voor City Clinics belangrijk om betrouwbaar en geloofwaardig over te komen. Daarnaast moeten klanten op de nieuwe website eenvoudig kunnen navigeren tussen de pagina’s, zodat er snel een beeld kan worden gevormd van de kwaliteit van City Clinics. Een derde wens is dat er vanaf de website moeiteloos een afspraak of gratis gezichtsanalyse kan worden aangevraagd.

De klant

City Clinics is een specialist in botox en fillers met vestigingen in onder andere Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Groningen en Amsterdam. Ze leveren gegarandeerde kwaliteit en 100% veiligheid tegen betaalbare prijzen. Kortom, dé experts in het wegnemen van rimpels en oneffenheden.

section arrow

Overzichtelijk webdesign voor bezoekers

Welke behandeling is voor mij het meest geschikt? Om deze klantenvraag te beantwoorden hebben we voor de nieuwe website gebruik gemaakt van een overzichtelijk webdesign. Door concrete headers te gebruiken weten cliënten direct waar ze informatie kunnen vinden over botox, fillers, klinieken, rimpelbehandelingen, prijzen en artsen.

Kom jij je klanten al tegemoet met een overzichtelijk webdesign?

Een website die betrouwbaarheid uitstraalt

Hoe win je het vertrouwen van mensen die een cosmetische behandeling willen laten doen? Zeggen dat je betrouwbaar bent kan iedereen, dus wij hebben het visueel en concreet gemaakt. De nieuwe website van City Clinics staat boordevol feiten en resultaten die tonen dat ze goed werk leveren en kwaliteit bieden. Dit zorg voor een open en transparant imago.

Heb jij ook interesse in een professionele website die geschikt is voor je doelgroep?

Meer conversie door nieuw boekingssysteem

Als klanten eenmaal overtuigd zijn van je geschiktheid, moeten ze zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken. Daarom kunnen ze op de nieuwe website op iedere pagina snel en eenvoudig online een behandeling boeken. Zijn bezoekers nog niet helemaal overtuigd? Dan kunnen ze een gratis gezichtsanalyse aanvragen.

Wil jij ook een geïntegreerd boekingssysteem op je website?
section arrow
section arrow