Website laten maken Groenlo

Webdesign Klein Gunnewiek auto onderdelen

section arrow

De uitdaging

Klein Gunnewiek wil hun gigantische voorraad auto-onderdelen op een overzichtelijk manier met vermelding van de productspecificaties op hun professionele website tonen. Het moet voor de klant zo eenvoudig mogelijk worden om een specifiek auto-onderdeel snel te vinden. Daarnaast moet de website op zowel desktop, tablet als smartphone goed functioneren.  

De klant

Bent u op zoek naar auto-onderdelen? Grote kans dat Gebr. Klein Gunnewiek het op voorraad heeft. Vele auto’s vinden jaarlijks hun weg naar dit bedrijf uit Groenlo. In hun 33.000 m3 grote magazijn liggen naast nieuwe auto-onderdelen ook gebruikte onderdelen die geheel voldoen aan de kwaliteitsnormen. Zo bent u verzekerd van uiterst betrouwbare, veilige en duurzame tweedehands onderdelen.

section arrow
+44%

Meer verkoop

+124%

Meer bezoekers per maand

8,3 / 10

Klein Gunnewiek zegt: "Ebbers Media heeft een gemotiveerd team dat met de klant meedenkt."

Help je bezoeker snel naar zijn doel

Hoe kun je 180.000 voorradige onderdelen, verdeeld over duizenden types, soorten en merken met de productspecificatie overzichtelijk presenteren op je website? Wij hebben gekozen voor twee slimme ingangen vanaf de homepagina. Door de heldere en logische navigatie kunnen particulieren en garagebedrijven de onderdelen heel gemakkelijk in drie stappen vinden en bestellen.

Wil jij minder afhakers en meer bestellers op je nieuwe website?
Website Klein Gunnewiek Autodemontage

Slimme filters voor sneller zoeken op de website

Hoe kan de bezoeker het onderdeel dat hij zoekt gemakkelijk en liefst zo snel mogelijk vinden? Daarvoor hebben wij slimme productfilters toegevoegd. Op basis van gewenste eigenschappen kunnen mensen het passende product snel vinden. De filters worden automatisch bijgewerkt zodra nieuwe onderdelen zijn toegevoegd.

Meer verkopen door productfilters?
Website laten maken Groenlo

Volledig responsive en daarom voor iedereen

Waarom is een responsive website zo belangrijk? Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Zoveel mensen bezoeken de website vanaf een smartphone of tablet. Daarom is de website van Klein Gunnewiek responsive zodat die altijd perfect wordt weergegeven op elk scherm.

Moet jouw website ook perfect zichtbaar zijn op mobiele telefoon?
Website Klein Gunnewiek Autodemontage responsive
section arrow
section arrow