Website Steentjes Makelaars

section arrow

De uitdaging

De mensen van Steentjes Makelaars in Lichtenvoorde hadden het gevoel dat zij niet het beste uit hun website haalden. Maar hoe konden ze het rendement verbeteren? Daarvoor wilden ze beter vindbaar zijn, hun huizenaanbod aantrekkelijker presenteren en moest de site gebruiksvriendelijker worden. Vooral dat laatste was een belangrijk punt. Want als bezoekers niet begrijpen waar en hoe ze moeten klikken, ben je ze kwijt.

De klant

Het dienstenpakket van Steentjes Makelaars uit Lichtenvoorde gaat verder dan bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerend goed en het uitvoeren van onafhankelijke taxaties. Ook voor verzekeringen en hypotheken kunnen mensen bij Steentjes terecht. Zijn Lichtenvoordenaren op zoek naar een complete bank in de buurt? In het pand van Steentjes is ook de RegioBank gevestigd.

section arrow
+83%

Meer online huisbezichtingen

+33%

Meer bezoekers per maand

7,8 / 10

Steentjes Makelaars zegt: "Ebbers heeft recent een nieuwe website voor ons gebouwd. Onze wensen zijn snel en goed vertaald in een fraaie 'responsive' website."

Sneller vinden door slimme zoekfuncties en filters

Was het nou Schoolstraat of Schoolweg? Woningzoekers worden geholpen als ze een straatnaam of woonplaats intypen. Deze tool hebben wij ingebouwd om het ze gemakkelijker te maken. Bovendien kunnen zij doelgerichter zoeken omdat gefilterd kan worden op aspecten zoals prijs, plaats, type en ligging van de woning.

Wil jij ook een slimme zoekfunctie en filters op je website?

Koppeling met Skarabee waarborgt actueel aanbod

Heeft een huizenzoeker de woning van zijn dromen gevonden? Het is zeer frustrerend als dit huis al verkocht of verhuurd blijkt te zijn. Om het aanbod doorlopend en automatisch aan de laatste stand aan te passen, werkt Steentjes met de vastgoedmakelaars software van Skarabee. Wij hebben deze software naadloos gekoppeld op de functionaliteit van de website. Zo is het huizenaanbod up-to-date.

Wil jij ook handige software integreren op je website?

Snelle en perfecte weergave op elk scherm

Google geeft in zoekresultaten voorrang aan websites die voor mobiel zijn geoptimaliseerd. Dit houdt in dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker de site bekijkt. Dat heet responsive design. Vanzelfsprekend is de website van Steentjes volgens dit responsive principe gebouwd.

Wil jij ook een responsive website laten bouwen?
section arrow
section arrow