Contact opnemen
Case - Productfilms

TROY - Een film door Achterhoekers met internationale allure

Scroll verder om meer te zien

De klant & de uitdaging

Voor de lancering van hun nieuwe horloge Troy wilde Lumbr uit Lichtenvoorde
een video die indruk maakt. De promotievideo verscheen op Kickstarter.com & Indiegogo.com, waar bezoekers konden investeren in het houten horloge van Lumbr. 100.000 euro was het doel en dit werd behaald. Troy kwam tot leven.

Lumbr uit Lichtenvoorde is een jong Achterhoeks bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve houten producten. Naast het nieuwe houten horloge Troy, ontwerpt en produceert Lumbr zonnebrillen, horloges en portemonnees.

“Een pakkende video was voor ons hét middel om op Kickstarter 100.000 euro op te halen. Zonder deze film was dat niet gelukt.”

Dit hebben we gedaan:

  • Creatief script schrijven
  • Filmen op locatie (met drone)
  • Beeld- & geluidsmontage
  • Videomarketing
Creatief script

Een productvideo die je kijkers overtuigt

Hoe enthousiasmeren we mensen over de hele wereld voor ons nieuwe product? Met die vraag kwam Lumbr bij ons binnen. Samen bedachten we een promotievideo die een onuitwisbare indruk achterliet bij de kijkers. Door crowdfunding werd het iconische bedrag van 100.000 euro behaald en kon Troy in productie. De droom van Lumbr werd werkelijkheid.

Online succes

Internationale allure door Achterhoekers

Over het algemeen zijn wij Achterhoekers bescheiden. Maar als je wil opvallen, moet je je bescheidenheid over boord gooien. De mannen van Lumbr begrepen dit en wilden een film die indruk maakt. Overal ter wereld. Indrukwekkende drone-beelden, een overtuigende Amerikaanse voice-over en sfeervolle shots zorgden voor het internationale karakter.

 

Een video als basis voor je succes, TROY bewijst het

De complete campagne werd afgestemd op de productvideo van Troy. Met beeld maak je indruk. Dat bleek wel, want binnen 100 uur werd er 30.000 euro opgehaald. Troy werd, mede door de indrukwekkende video, het meest succesvolle houten horloge ooit en haalde zijn doel van 100.000 euro.