Contact opnemen
Case - Bedrijfsfilms

STOOFF - Niets is onhaalbaar

Scroll verder om meer te zien

De klant & het doel

“Wij gaan ervan uit dat niets onhaalbaar is,” zeggen ze bij STOOFF. Vinden wij een mooi uitgangspunt! Voor deze interieurbouwer en project ontwikkelaar uit Eibergen (of zoals eigenaar Peter het zegt, “het goeiste interieurbedrijf”) gingen we dan ook vol energie aan de slag met een unieke bedrijfsfilm. Prachtige eindresultaten, uitdagende projecten, hoogstaande klanten, het machinepark, handwerk, collegiaal contact en het ontwerpproces: om de kijker te laten zien dat STOOFF het inderdaad in huis heeft om alles technisch mogelijk en verkoopbaar te maken, brachten we al deze belangrijke facetten in beeld.

Dat deden we overigens niet in de ‘juiste’ volgorde van ontwerpen, ontwikkelen, montage en plaatsing. We kozen voor het tegenovergestelde om zo de kijker direct te kunnen vastgrijpen. Een prachtige creatie van STOOFF in de Bijenkorf of in Felix Meritis te Amsterdam spreekt toch een stuk meer tot de verbeelding dan een klantafspraak of tekening.

Alle beelden zijn met de hand gefilmd en hebben daardoor iets ruws, iets creatiefs. Precies wat oprichter en eigenaar Peter Stoverink – bijnaam Stooff – voor ogen had. Hij is als voice over te horen (én te zien) en vertelt trots en gepassioneerd over zijn mensen en zijn vak. Mooi, toch?

Dit hebben we gedaan:

  • Creatief script schrijven
  • Productie
  • Beeld- & geluidsmontage
  • Filmen op locatie in Amsterdam, in Eibergen en onderweg