Contact opnemen
Case - Bedrijfsfilms

Olympia - Betekenisvolle portretten van gepassioneerde collega's

Scroll verder om meer te zien

De klant & het doel

Een maatschappelijke transitie naar betekenisvol werk. Dat is waar uitzendbureau Olympia zich voor inzet. En dat begint natuurlijk bij jezelf. Daarom schreven alle teamleden van uitzendbureau Olympia hun eigen betekenisverklaring – wie ben je, waar ben je goed in, waar liggen uitdagingen, wat vind jij belangrijk en vooral: hoe wil jij van betekenis zijn?

Aan ons videoteam de taak om die persoonlijke verhalen in beeld te brengen middels betekenisvolle portretten. In een serie video’s laten we de collega’s van Olympia van een andere kant zien: op een plek die voor hen veel betekenis heeft. Daar waar de oorsprong van hun verhaal ligt.

Voor Lucinde is dat de boerderij. Ze groeide er op en runt het familiebedrijf inmiddels samen met haar zussen. De ervaringen en levenslessen die zij leert op de boerderij neemt ze mee in haar werk als accountmanager bij Olympia. Iets anders dan kalfjes voeren en koeien melken, maar toch bestaat er voor Lucinde een belangrijke link tussen beide werelden. En die heeft alles te maken met haar betekenisverklaring.

Dit hebben we gedaan:

  • Creatief script schrijven
  • Productie
  • Filmen op locatie
  • Kalfjes aaien
  • Beeld- & geluidsmontage