Contact opnemen
Case - Bedrijfsfilms

Nedap - Aftermovie Masterclass 2019

Scroll verder om meer te zien

De klant & het doel

Spannende cases, een flinke bak kennis, veel inspiratie en een groot aantal leergierige deelnemers. Dat waren de hoofdingrediënten van de Nedap Masterclass 2019 die op 15, 16 en 17 mei plaatsvond. Drie dagen lang dompelden de slimste, zelfstandigste en meest ondernemende masterstudenten zich onder in de wereld van Nedap, waar meer dan 700 mensen werken.

Tussen alle ambitieuze masterstudenten en young professionals die waren geselecteerd voor de Masterclass liep ook ons videoteam rond. Niet om deel te nemen, wél om alles vast te leggen. Ivo en Jelmer struinden de campus over op zoek naar oprechte reacties en meningen van deelnemers. Het doel van de aftermovie is immers dat toekomstige potentiële deelnemers beter kunnen bepalen of deelname aan de Masterclass iets is wat bij hen past. En of zij zich thuis voelen in de cultuur van Nedap.

Om oprechte antwoorden te krijgen benaderde ons videoteam de geïnterviewden niet voor een aftermovie, maar in het kader van research. Zo werden ‘gelikte’ antwoorden voorkomen en geeft de film een eerlijk en oprecht beeld van de Masterclass. En; begint het bij jou al te kriebelen?

Dit hebben we gedaan:

  • Filmen op locatie, meerdere dagen
  • Interviewen van deelnemers
  • Beeld- & geluidsmontage