Contact opnemen
Case - Bedrijfsfilms

Frontis - Een nieuwe positionering, een nieuwe video

Scroll verder om meer te zien

De samenwerking & het doel

Bij de nieuwe positionering van Frontis – full-service digitaal bureau dat digitale ambities waarmaakt – hoort natuurlijk ook een nieuwe video. Waar er in de vorige bedrijfsfilm van de Varsseveldse digital partner nog vooral werd ingezoomd op de mensen en samenwerkingen binnen het bedrijf, gaat het in deze nieuwe video om de combinatie tussen de mensen en de hoogwaardige technische oplossingen die Frontis ontwikkelt.

Of, zoals Frontis’ creative director Sebastiaan Hemink het verwoordt: “Mensen spelen een heel belangrijke rol, maar we willen tegelijkertijd laten zien dat we werken aan complexe (technische) vraagstukken. Het combineren van data, creativiteit en technologie is bij ons aan de orde van de dag, aan Ebbers de uitdaging dat in beeld te vangen.”

De lat lag hoog...

Frontis had zelf al een duidelijk regieplan en trok Ebbers Media aan de mouw om kritisch en creatief mee te denken. Een echte samenwerking, dus. “Het idee om meer met het pand te doen kwam bijvoorbeeld van Ebbers. Ons pand met twee verdiepingen waarin dertig mensen werken heeft wel een bepaalde uitstraling. We vonden het een goed idee om meer van die gelaagdheid te laten zien.”

En het eindresultaat? “Dat is perfect, voor dit moment klopt het gewoon helemaal. Ik durf niet te zeggen of dat over twee jaar ook nog zo is; ons vakgebied ontwikkelt zich razendsnel en als bedrijf bewegen we dan mee. Maar we zijn nu hartstikke blij met het eindresultaat. Om de film intern te presenteren hebben we zelfs een omgebouwde bioscoop met popcorn geregeld.”

Ook niet onbelangrijk: naast alle video-technische handelingen waren het gewoon twee hele leuke dagen. “Het is mooi om Ebbers Media, een partij waarmee wij veel samenwerken, aan het werk te zien. Wij hebben de lat altijd heel hoog liggen, dus zoeken we ook partijen om ons heen die dat niveau aan kunnen. Wat dat betreft hebben we Ebbers Media hoog zitten,” aldus Sebastiaan.